Under dette menupunkt finder du

 

·         Beskrivelse af de fysiske og tekniske test

·         Hvad bruger du dine 168 timer til ?

·         Udviklingsplan

 

Vi har implementeret et nyt koncept for hvordan og hvad der skal til for at blive udtaget til elite-, talent- og nationalspillere.

 

Det samme koncept er gældende for senior elitespillerne, dvs. de skal også opfylde ovennævnte krav for at blive udtaget.

 

En spiller som udtages til elite-, talent- eller nationalspiller, vil modtage ydelser fra DSQF til træning og deltagelse i udenlandske turneringer, og evt. mentaltræning. Der vil i aftalen med spilleren samtidig være krav til modydelser fra spilleren til DSQF, således der er tale om en YDE-/YDE-aftale.

 

Carsten Lausten 20-09-2012

Nyheder

5. maj 2015
Mathilde Lauridsen, der fik et fantastisk flot mesterskab, optrådte i TV efter det ærgerlige nederlag i bronzekampen. Se indslaget
5. maj 2015
Fra mange sider af Europa er der udtalt stor ros over det velgennemførte arrangement i Herning sidste uge. Flere har udnævnt EM til det bedste nogensinde. Se hvad præsidenten for ESF, Zena Wooldridge, skrev i en mail søndag.
5. maj 2015
Fotografen har nu bearbejdet de første 30 fotos fra finaledagen ved Europamesterskaberne. Senere følger fotos fra de øvrige dage.
4. maj 2015
Der var tilmeldt for lidt spillere
30. april 2015
Med en 2-1 sejr (Mathilde Lauridsen og Line Hansen) er de danske damer nu i semifinalen. I morgen møder Danmark England, som vil være en uoverkommelig opgave. Der kan derfor ses frem til kamp om bronzemedaljer mod Irland lørdag.
Sponsorer Sponsorer Dunlop