1-2-Træner-postkort                                                       

1-2-Træner

Idéer til træningsøvelser. Viden om trænerrollen. Forslag til opvarmning. Redskaber til at planlægge træningstimen.

Det er bare noget af det, du har brug for som ny træner, og noget af det, som gør det sjovere og nemmere for dig at være træner. Derfor er Dansk Squash Forbund gået sammen med DIF om at udvikle et helt nyt (hjælpe-)trænerkursus. Vi kalder det for 1-2-Træner - for sværere er det faktisk ikke at komme godt i gang som træner.

Kom godt fra start

På 1-2-Træner-kurset klæder vi den nye træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Vi har delt kurset op i to moduler, som hver varer 4 timer.

  • - Modul 1 gør trænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning.
  • - Modul 2 fokuserer på squashen. Her får du inspiration til konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte træningen.

Så nemt er det

1-2-Træner-kurset gør det nemt og hurtigt at komme i gang med træner "jobbet" - hvad enten den nye træner er 14, 34 eller 54 år. Kurset er derfor både for den engagerede unge squashspiller samt forældrene bag banerne.

De to moduler i kurset kan tages på en dag eller fordeles over to aftener.

Dansk Squash Forbund arbejder på at afholde 2 kurser i forbundsregi, som forventes at blive afholdt henholdsvis øst og vest for Storebælt. Info herom vil blive lagt ud, så snart vi har kurserne på plads.

Gør det selv

Men som noget helt nyt har vi også gjort det muligt for jer at afholde kurset i jeres forening. Med en grundig lærervejledning fra os og masser af erfaringer i rygsækken vil det være muligt for erfarne trænere at stå for kurset. I får alle materialer mv. tilsendt forud for kurset og booker selv tid og sted. Så bliver det ikke nemmere. Kontakt DSqF's udviklingskonsulent, Maiken Møller, maiken@dsqf.dk, hvis I selv vil afholde kursus.

Med på farten

Ét er at være på kursus, noget andet er at bruge det lærte bagefter. Derfor får alle deltagere et kursushæfte for hvert modul, så de kan gå hjem og læse mere.

Samtidig har vi udviklet en app med alle træningsøvelser, så det bliver ekstra nemt at overføre de gode idéer fra kurset til træningen. Endelig følger der en opstartspakke med kursusmateriale samt 1-2-Træner t-shirt.

Kontakt udviklingskonsulent, Maiken Møller, på maiken@dsqf.dk eller tlf: 31677677 for yderligere info.

Maiken Møller 02-06-2015

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop