Afbud Junior Camp: Verdens nr. 2, Natalie Grinham, kommer i stedet!

Azlan Iskandar har desværre måtte melde afbud til Junior Camp 2007 i Odense. I stedet har vi været så heldige, at Natalie Grinham, som lige er blevet nr. 2 til VM, kommer i stedet.

Nathalie GrinthamNatalie Grinham har spillet på den professionelle tour i 10 år og har siden 2003 ligget helt i toppen af ranglisten. Natalies squashpræstationer inkluderer blandt andet 3 guldmedaljer ved Commonwealth Games og 3 VM- finaler. Hun har vundet både US Open og Seul Open og spillet finaler i de store turneringer på touren fx British Open. På banen er hun kendt for sin hurtighed og kondition, som hun forener med et godt og varieret angrebsspil. Natalie Grinham er en komplet squashspiller, der i øjeblikket kun overgås af få blandt andet hendes søster, som slå hende i VM – finalen for nyligt. Natalie er sød og imødekommende og glæder sig til at træne juniorerne.

Til Junior Campen medbringer Natalie sin mand Tommy Berden, der er professionel squashspiller i Holland, hvor de begge bor. Han har også erfaring som træner, så det er lidt af et kup at få to så dygtige squashpersonligheder til Danmark. Tommy Berden vil fungere som co-træner sammen med Tobias Pørtner (Kolding) og Thomas Pilak (Herlev/Hjorten). Junior Camp 2007 bliver igen i år spækket med træning på højeste niveau og masser af udfordringer og sjove indslag.
Vil du deltage i Junior Camp, så kan du derfor glæde dig.

Læs mere om Natalie Grinham
http://www.grinhamsisters.com/
http://www.wispa.net/view_rankings.asp

Se program for Junior Camp/ Leder Camp 2007 på dette link.

Bonnie C. Barr
DSqF – Breddekonsulent

TL 12-11-2007

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop