Romain Tenant var for stærk for Rasmus

Rasmus Nielsen - Romain Tenant (FRA) 0-3 (10/12, 3/11, 9/11)

Rasmus fulgte franskmanden i første sæt men tabte knebent. I andet sæt var Rasmus slet ikke med og franske Tenant havde fundet recepten på at slå Rasmus. Romain flyttede Rasmus rundt på banen og Rasmus var helt væk, lavede for mange fejl og tabte sættet 3/11. I tredje sæt kom Rasmus foran 6/3 med mere tålmodighed i spillet. Men Romain kom igen og styrede spillet fra T'et. Franskmanden trak fra, Rasmus lavede igen for mange fejl, og tabte tredje sæt 9/11.

RasmusPolish Open 2007 er dog stadig Rasmus' bedste internationale turnering nogensinde og giver ham dobbelt så mange point til verdensranglisten som sidste uges semifinale i Rotterdam.

Romain vandt også finalen sikkert 3-0 (11/2, 12/10, 11/6) over den førsteseedede Steve Coppinger (RSA) i løbet af 34 min.

Tillykke til både Rasmus og Kristian for de flotte resultater i de seneste 2 PSA turneringer, hvilket vil give dem værdifulde point til den næste verdensrangliste, som kommer primo december.

Danmarksranglistens nr. 1 Morten W. Sørensen, Herlev/ Hjorten - som mødte Frost i første runde i Polen - drager til Bermuda, for at repræsentere Danmark ved det individuelle VM som starter d. 23. november. Held og lykke til Morten - vi glæder os til at følge ham i turneringen, hvor Morten i første omgang skal spille kvalifikation til hovedturneringen.