Varsel vedr. Repræsentantskabsmødet 2008

Dette varsel er sendt fra forbundskontoret til alle klubformænd, m.fl. i uge 10 pr. mail.

Til Dansk Squash Forbunds repræsentantskab

På baggrund af ønsker fra flere i personer i repræsentantskabet har DSqF’s bestyrelse besluttet at flytte dette års Repræsentantskabsmøde tilbage til den oprindelige dato – søndag d. 20. april. Hermed udsendes ny varsel.

 

Hermed indkaldes, jævnfør DSqF's vedtægter § 6, til:

Ordinært Repræsentantskabsmøde Søndag, den 20. april 2008 - i Idrættens Hus, Odense.

Tidspunkt tilgår senere.

Der gøres opmærksom på at "forslag, der ønskes behandlet på repræsentantskabsmøderne, skal indsendes så betids, at de er bestyrelsen i hænde senest 4 uger før mødets afholdelse. Den endelige dagsorden for Ordinært repræsentantskabsmøde, bilagt bestyrelsens årsberetning og det reviderede regnskab, samt eventuelle indkomne forslag, skal udsendes senest tre uger før mødet."

I øvrigt bemærk vedtægternes § 4: " Ud over bestyrelse og medlemmer af repræsentantskabet har Dansk Squash Forbunds daglige ledelse, revisorer, medlemmer af de af bestyrelsen nedsatte projektgrupper, æresmedlemmer, samt to repræsentanter for elitespillerne (valgt på et spillermøde) ret til at deltage i repræsentantskabs-møderne med taleret, men uden stemmeret.

Repræsentantskabet kan tillade andre at overvære møderne, men disse personer har ikke tale- og stemmeret. Dog kan repræsentantskabet rådspørge disse om sager, som kommer frem på mødet.

Repræsentantskabet opfordres til at lade sig repræsentere med såvel kvindelige som mandlige repræsentanter. Samtlige klubber tilbydes at møde med én ekstra repræsentant - uden stemmeret - forbeholdt en kvindelig deltager.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Mads Seiersen på squash@dsqf.dk eller telefon 66 19 08 22.

Nærmere dagsorden for dette møde vil fremgå af det samlede dagsordensmateriale til repræsentantskabsmødet, der udsendes senest onsdag den 28. marts 2008.

På vegne af DSqF's bestyrelse,

Mads Seiersen

Idrætskoordinator - DSqF

 

Mads Seiersen 05-03-2008

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop