9 sejre og 8 nederlag på de 2 første dage i Stavanger

De fem danske junioer tog tilsammen 9 sejre på de første to dage ved det individuelle EM. De måtte dog også indkassere 8 nederlag, og er klar til de 2 sidste dage af det individuelle EM før der er en pausedag før det går løs med puljekampe i Hold EM.

philipSally og Anna Sophie skriver:

Første dag til EM i Stavanger

Phillip lagde ud med at møde en velspillende Sam Van Brusselen. Phillip spillede super godt, men Sam var desværre overlegen og Phillip tabte 3-0. Phillip vandt sin anden kamp mod en finne, som var en meget tæt kamp. Det så ud som om, at Phillip ikke helt vidste, om han skulle spille sikkert spil, eller satse. Han vandt første sæt og tabte de 2 næste. Herefter fik Phillip revet sig selv op i et hurtigt tempo og han formåede at slå finnen 10-8 i 5. sæt. Spændende!

Den næste på banen var Lau, som spillede mod engelske Alex Ingham. Lau spillede super godt squash og fik ham ud at løbe, men Alex spillede meget sikkert grundspil og uanset hvor presset han var, formåede han, at spille sig ud af det og Lau tabte 3-0. Lau spillede i sin anden kamp mod en spiller fra Belgien. Der var aldrig rigtig nogen tvivl om hvem der var bedst og Lau vandt kampen sikkert 3-0.

GrauballeGrauballe var den næste på banen, han havde fået en god lodtrækning og skulle i sin første kamp, møde en fra Norge. Caspar pressede modspilleren godt og vandt meget sikkert 3-0. Caspar er den eneste ved dette EM, som formåede at vinde sin første kamp. Han spillede i sin anden kamp mod en englænder ved navn Chris Fuller. Første sæt var meget tæt og gik knepent til englænderen 10-8. Dernæst fik englænderen godt fat i Caspars spil og Caspar så mere og mere irriteret ud på, at han ikke bare skulle nå den andens bold, men også skulle løbe 10 km udenom hver gang. Hvilket Caspar ikke rigtigt kunne hamle op med og måtte derfor se sig slået 3-0.

Dernæst var det Sallys tur, som havde fået en knap så dejlig lodtrækning. Millie Tomlinson fra England. Ligesom Alex Ingham fra England, er grundspillet helt i top og det var svært at gøre noget som helst. Sally tabte 3-0.

Anna-Sophie havde også fået en knap så heldig lodtrækning, hun skulle møde Milou Van Der Hejden fra Holland. Anna spillede godt, men Malou er en meget stærk spiller og pressede Anna hårdt og Anna tabte 3-0.

Det var en lille update her fra Norge. Det gik ikke så godt for danskerne, med nogle uheldige lodtrækninger til at starte med. Men vi ser frem til en bedre dag i morgen, med masser af god squash.

Alle danske resultater

Læs mere om EM og se alle resultater på EM's officielle hjemmeside

 

Mads Seiersen 18-03-2008
Sponsorer Sponsorer Dunlop