Commentor Squashlife Danish Open 2008 i Herlev/Hjorten

Så er planen for turneringen i den kommende weekend ved at være på plads. Som i alle ved har flere af rækkerne været oprettet meget sent. Det betyder også at dette program er lavet forholdsvis sent, og vi takker derfor for jeres tålmodighed!

Som i ligeledes ved er der efterhånden tale om et ret stort arrangement. Der afholdes

  • En PSA turnering fra tirsdag til søndag
  • En Challenger turnering fra fredag til søndag
  • En Satellite med i alt 8 rækker fredag og lørdag

Det betyder at der er mange kampe og mange mennesker at holde styr på. Alle opfordres derfor til at overholde møde- og kamptider - kun på den måde kan et så stort arrangement blive den succes det fortjener.

Den endelige lodtrækning holdes som altid først ved opstarten af turneringen. Husk i den forbindelse at de øverste i en række opfordres til at møde op til lodtrækningen i den overliggende række - i tilfælde af afbud kan der ske oprykning hvis man er til stede. Jo længere nede i rækkerne, jo større er sandsynligheden for at blive rykket en række op!

Mødetider, deltagerliste og vigtige tider for de enkelte rækker fremgår herunder. "Første kamp" og "Sidste programsatte kamp" er tider for rækken - ens egen kamp kan altså godt ligge senere end "Første kamp", og tidligere end "Sidst programsatte kamp". Der tages dog forbehold for ændringer i første og sidste kampe.

Ellers er der vel kun tilbage at ønske jer alle en rigtig god turnering. Vi vil fra Squashlife og Herlev/Hjorten's side i hvert fald gøre vores til at i alle kommer til at nyde det! Og husk... Bliv og se de fantastisk flotte PSA kampe!

Med venlig hilsen

Mikkel Kragholm, Herlev/Hjorten

Download komplet program og deltagerliste i pdf

 

Mads Seiersen 03-04-2008

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop