DANSK SQUASH FORBUND                                                                                             Vallensbæk den 14. oktober 2008

APPELUDVALGET

DSqF`s APPELUDVALG omstøder projektgruppen regeladministrations afgørelse i sagen: Morten Sørensen vedrørende flytning af kampe i medfør af Regler for Danmarksturneringen for Hold § 7 c.

 

 

 

Sagens omstændigheder er følgende:

 

Efter de foreliggende oplysninger, som ikke er bestridt af sagens parter, har Morten Sørensen opnået så mange points på ranglisten, at han kan deltage i VM for herre. Disse kampe afvikles i uge 42 med start lørdag den 11. oktober 2008. I samme week-end altså den 11.-12. oktober 2008 skulle Morten Sørensen og hans hold Herlev/Hjorten Squash spille turneringskampe. Holdkaptajnen for klubben ansøgte herefter turneringsudvalget om tilladelse til M.S.`s kampe blev flyttet.

 

Den 4. oktober 2008 traf Dansk Squash Forbunds projektgruppe "Regeladministration" afgørelse om, at det ansøgte ikke kunne imødekommes, idet spilleren ikke var udtaget af landstræneren.

 

Den 5. oktober 2208 blev denne afgørelse indbragt for appeludvalget af Mikkel Kragholm for Herlev/Hjorten Squash klub.

 

§ 7 c i Regler for Danmarksturneringen for hold lyder: Ændring af turneringsprogrammet kan beordres af turneringsledelsen, hvis en eller flere af de implicerede spillere til en holdkamp er udtaget af DSQF. Ved udtagelse forstås, at den enkelte spiller er udtaget til at repræsentere Danmark ved eksempelvis EM eller VM ..... I tilfælde af en flytning er det kun de involverede spilleres kampe, der flyttes.

 

Efter en naturlig fortolkning må bestemmelsen forstås således, at hvis en spiller skal deltage i EM eller VM, så er der mulighed for at udsætte spillerens kampe. Der ligger ikke i bestemmelsen krav om, at det er landstræneren, som skal udtage den pågældende spiller, specielt når der henses til, at spilleren i kraft af sin placering på ranglisten har kvalificeret sig til at kunne deltage i VM.

 

Appeludvalgets afgørelse:

DSqF`s Appeludvalg omstøder projektgruppen "Regeladministrations" afgørelse, da Morten Sørensen direkte er udtaget til VM, hvorfor der i medfør af § 7 c er hjemmel til at flytte Morten Sørensens kampe.

 

Afgørelsen blev meddelt parterne telefonisk den 8. oktober 2008

 

Denne afgørelse kan inden 4 uger indbringes for Danmarks Idræts-Forbunds appeludvalg.

 

På Appeludvalgets vegne

Johan Evensen

 

elzbieta 15-10-2008

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop