Vedr. indplacering af Danny Knudsen

 

I forbindelse med Danny Knudsen har været langtidsskadet, har spilleren nu ønsket at indtræde på Danmarksranglisten igen. Jf. reglerne (se nedenfor) for Danmarksranglisten så er det muligt at blive indplaceret højere hvis det kan dokumenteres at man har niveau herfor.

 

I den forbindelse har Danny Knudsen fremsendt dokumentation for at han ved Challengeren i Aalborg vandt over Thomas Pilak, Christian Andersen og Mikael Frilund. Projektgruppen Regeladministration kan ikke finde nogen procedure for hvordan indplaceringen skal foregå, og har derfor valgt at tage udgangspunkt i de point de spillere Danny Knudsen mødte har. Projektgruppen regeladministration vurderer, at Danny Knudsen kan indplaceres i dette rangliste område, og tildeles derfor 843 point (gennemsnit af de 3 spilleres rangliste point).

 

Uddrag af §1 i Regler for Danmarksranglisten

” Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem af en klub under DSqF, kan tegne licens. Samtidig kan spilleren vælge at blive registreret på ranglisten. Alle spillere, der optræder på en til Forbundet indsendt rangliste, jf. pkt. 11 i Regler for Danmarksturneringen for hold, bliver automatisk tilmeldt Danmarksranglisten. Nye spillere eller spillere, som tidligere har været tilmeldt ranglisten, men i en periode ikke har været det, indtager en plads nederst på ranglisten, medmindre spilleren over for »Projektgruppen Regeladministration« kan dokumentere resultater, der berettiger til en bedre placering. En sådan dokumentation skal indsendes samtidig med betaling af ranglisteafgiften. I forbindelse med udenlandsophold kan man kun påregne at få en sådan indplacering én gang pr. udenlandsophold. Ved et udenlandsophold forstås en sammenhængende periode, hvori man har søgt ophold i et andet land end Danmark som følge af eksempelvis arbejdsforhold eller træningsophold. Er man således i England i et år på træningsophold for så at være i Danmark i ét år og derefter igen tager til England i et år på træningsophold, er dette at betragte som to udenlandsophold. Det er muligt at opnå licens uden at komme på ranglisten, hvilket så skal fremgå af licenstilmeldingen.”

 

Denne afgørelse kan indbringes for DSqF’s appeludvalg inde 4 uger (se www.dsqf.dk for kontaktdetaljer).

 

P.v.a.

Projektgruppen Regeladministration.

Bo C. Christiansen

 

Carsten Lausten 11-11-2008

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop