Ny medarbejder søges

Dansk Squash Forbund (DSqF) skal til at iværksætte et forberedelsesprojekt med massiv støtte fra Team Danmark og DIF.

 

Formålet med forberedelsesprojektet er:

DSqF ønsker at skabe velfungerende eliteklubber, som i samarbejde med forbundet kan være med til at løfte talentudviklingen, rekrutteringsindsatsen og elitearbejdet i dansk squash. Disse klubber skal fungere som ”mønsterklubber”, der sætter standarden for, hvordan en squashklub i DK kan fungere både på det organisatoriske, økonomiske og sportslige plan.

 

I forlængelse af dette ønsker DSqF at forbedre uddannelsen af trænere og ledere på klub- og forbundsniveau. DSqF anser uddannelsen af trænere og ledere som en integreret del af det overordnede udviklingsarbejde som både klubber og forbund skal arbejde hen i mod. For at sikre fremtidens elite, skal klubberne kunne varetage både organisatoriske, økonomiske og sportslige ambitioner, og DSqF skal i samarbejde med klubberne sætte fokus på træner- og lederuddannelse herunder udvikling af disse samt klubudvikling. 

 

Vi søger derfor en person der kan indgå i det allerede eksisterende team på forbudskontoret for at supplere de kompetencer der allerede findes der. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

 

Se hele jobannoncen her 

 

bonnie barr 15-01-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop