Prisen Årets Squasher er en hæder til en person, der gør noget for sporten.

årets squasher07Ved medaljeslutspillet om hold-DM d. 17.- 19. april 2009 skal Årets Squash'er kåres. Tidligere vindere: Sonny F. Krag (04), Michael Hansen (05), Bob Riding (0årets squasher066), Jens Kragholm (07)

Titlen vil igen i år gå til en person, der gennem sine personlige og faglige egenskaber har markeret sig positivt inden for dansk squash. En person, der er med til at udvikle, synliggøre og udbrede squashsporten på klubplan, landsplan eller regionalt.

Personen kan have markeret sig helt specielt i 2008, men det kan også være personens virke i årene før, der berettiger til titlen.


Projektgruppe Årets Squash'er:

Til at stå for kåringen vil DSqF oprette en projektgruppe. Gruppen skal vælge Årets Squash'er på baggrund af begrundede indstillinger fra jer ude i klubberne. Medlemmerne af gruppen kan ikke selv indstille eller blive indstillet til titlen. Vil du være med i gruppen så tilmeld dig inden d. 2. marts. Gruppens arbejde vil foregå pr. mail. I tilfælde af at ingen melder sig til gruppen, vil DSqF selv vælge mellem de nominerede til prisen.

Meld dig til gruppen Årets Squash'er ved at skrive til bcb@dsqf.dk

årets squasher04Indstillinger:

At indstille en person til titlen er en oplagt mulighed for at anerkende og få sagt tak til de personer, der lægger en masse kræfter i squash på den ene eller anden vis. Vi håber derfor igen i år på mange velbegrundede indstillinger, da vi er overbevist om, at dansk squash har mange mulige Årets Squårets squasher05ash'ere.

Indstillingerne skal indeholde:

- Navn og evt. klub på den person, der indstilles.

- En begrundelse for, hvorfor netop den pågældende person fortjener titlen.

- Navn og evt. klub på persone(r)n(e), der indstiller vedkommende.

Indstillinger behandles fortroligt.

Indstillinger til titlen sendes til bcb@dsqf.dk inden fredag d. 20. marts 2009 kl. 15.00.

Selve kåringen vil finde sted i forbindelse med afviklingen af medaljeslutspillet 2009 

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt:

Bonnie C. Barr - Breddekonsulent DSqF

E-mail: bcb@dsqf.dk eller tlf. 31677677

Sponsorer Sponsorer Dunlop