Projektgruppen der står for revidering af DSqF's turneringsstruktur og tilhørende forhold, har nu undersøgt baggrunde for problemerne i dansk squash, samt forsøgt at finde frem til løsninger til afhjælpning af disse problemer.

 

Projektgruppen vil derfor gerne nu høre squash Danmark om deres syn på disse problemstillinger og løsningsforslag. Projektgruppen afholder derfor pt. 4 møder, hvor alle interesserede inviteres.

 

Projektgruppen vil komme med et oplæg baseret på vores baggrundsundersøgelser, ligesom det arbejde der ligger til grund for oplægget, vil være tilgængeligt her på forbundets hjemmeside, se dokumentet her!

 

Vi opfordrer alle med interesse til at komme og give deres besyv med. Projektgruppen vil efter mødernes afholdelse mødes igen, og komme med forslag til, hvordan vi får mere og bedre dansk turneringssquash. Oplægget vil blive fremlagt på repræsentantskabsmødet og - hvis det anbefales herfra - så til videre beslutning på TU-mødet i maj. Et detaljeret regelsæt kan først udarbejdes når vi har fundet frem til en løsningsmodel.

 

Møderne afholdes følgende steder, alle kl 19:

 

Viborg squash klub d. 23. februar

Gram squashklub d. 24. februar

Horsens squashklub d. 25. februar

Birkerød squash klub d. 26. februar

Odense squashklub d. 3. marts 

 

Forbundet vil være vært for lidt kaffe, kage og vand, tilmelding af hensyn til det praktiske på tilmeldingssiden for turneringer og kurser.

 

 

Vi håber på stort fremmøde

 

Allan, Bo, Carsten, Kim og Kristian.

 

Carsten Lausten 11-02-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop