Vedr. Ikke danske statsborgeres deltagelse i veteran DM

 

Projektgruppen Regeladministration har på baggrund af en henvendelse fra Mads Seiersen omkring muligheden for ikke danske statsborgeres deltagelse i veteran DM fundet at ved netop veteran DM er det muligt.

 

Projektgruppen Regeladministration har truffet afgørelsen på baggrund af §2e i regler for Danmarksranglisten. Heri står der nemlig at:

 

"For at deltage i DM individuelt kræves licens. For deltagelse i DM double samt veteranmesterskaber kræves ligeledes licens. Veteran-DM kan dog afholdes som en åben turnering, hvorved de bedst placerede danskere opnår titlen Dansk mester. Med undtagelse af DM individuelt indgår Nationalmesterskaber ikke i pointtildelingen til Danmarksranglisten. Berettigelse til deltagelse i nationale mesterskaber er alle der kan repræsentere Danmark på landsholdene."

 

Projektgruppen hæfter sig ved at det er specificeret for Veteran-DM at de er de bedst placerede danskere der opnår titlen Dansk mester. Derfor finder vi også at den sidste passus er en generel betingelse, der gælder medmindre andet er defineret, og dette er netop hvad der er for Veteran-DM.

 

Projektgruppen skal derfor også gøre arrangørerne af Veteran-DM samt DSqF's forbundskontor opmærksom på at det er netop den bedst placerede Dansker der vinder titlen Dansk mester. Projektgruppen Regeladministration har ikke mulighed for på nuværende tidspunkt at vurdere hvem af de tilmeldte ved dette års Veteran-DM der kan oppeholde denne mulighed, men denne opgave må arrangøren (OSC) og forbundskontoret løse i samarbejde.

 

Pva.

Projektgruppen Regeladministration

Bo C. Christiansen

elzbieta 06-02-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop