Vedr. ansøgning om dispensation fra trækning af hold

Skovbakken har anmodet om dispensation fra konsekvensen af, at trække sit hold for 2. gang i en sæson i forhold til næste sæson. Projektgruppen Regeladministration kan ikke give dispensation fra at holdet skal tvangsnedrykke og ej heller bøden. Tvangsnedrykningen er dog afhængig af, at der oprettes en 3. division Nordjylland i næste sæson. Skovbakken argumenterer med, at de normalt har nok spillere til, at stille hold, og deres styrke skulle være til 2. division. Dette kan Projektgruppen ikke forholde sig til på anden hvis end at konkludere, at det ikke har været muligt for Skovbakken 2 gange i indeværende sæson. Projektgruppen finder derfor at Skovbakkens 2. hold er trukket i 2. halvdel af sæsonen, og at §9a stk. 2 og §9b derfor finder sted.

Uddrag af regler for Danmarksturneringen for hold:

9. Trækning af hold

a. Trækker en klub et hold ud af turneringen, skal det altid være det lavest rangerende hold. Undtaget herfor er dog situationen omfattet af § 9.a stk. 2 og 3.

1. Sker trækning i førstehalvår af sæsonen, ud går alle holdets kampe, såvel resterende som allerede afviklede.

2. Sker trækningen i andet halvår af sæsonen, bibeholdes kampene fra første halvår, hvorimod alle spillede kampe i andet halvår udgår, samt de resterende kampe i programmet. Endvidere tvangsnedrykkes holdet til den lavere division eller serie.

3. Såfremt klubben kan fremvise at den har mistet en majoritet af sine spillere på sit 1. hold, vil "Projektgruppen Regeladministration" kunne tillade trækning af det højest rangerende hold.

b. Sker trækningen efter den 1. august, idømmes klubben en bøde på kr. 1.000,00

 

Denne afgørelse kan ankes til DSqF's appeludvalg inden 4 uger (se www.dsqf.dk)

 

Pva. Projektgruppen Regeludvalg

Bo C. Christiansen

elzbieta 27-03-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop