Afgørelse i sagen vedrørende Karsten Landt Fuglsang
 
Dansk Idræts Forbunds Appeludvalg afsagde den 8. april 2009 kendelse i sagen vedrørende Karsten Landt Fuglsang.
 
Kendelsen omstøder Dansk Squash Forbunds Appeludvalgs afgørelse af 30. september 2008 og stadfæster Projektgruppe Regeladministrations afgørelse af 11. september 2008.
 
Karsten Landt Fuglsang tabte første kamp ved turneringen i Skovbakken, og trak sig herefter fra turneringen med henvisning til en skulderskade. Efterfølgende indsendte han en kopi af lægens notater fra en konsultation der fandt sted to måneder før turneringen.
 
Dansk Idræts Forbunds Appeludvalg konkluderer, at Karsten Landt Fuglsang ikke var berettiget til at trække sig fra turneringen.
 
Dansk Idræts Forbunds Appeludvalg har i sin begrundelse lagt vægt på, at en spiller der trækker sig fra en turnering med henvisning til en skade, skal fremsende en lægeerklæring der dokumenterer, at der er tale om en akut opstået skade, der bevirker, at spilleren ikke kan gennemføre turneringen og fremhæver, at reglerne er blevet indført for at undgå, at en spiller trækker sig under en turnering uden reelt at være skadet.
 
Karsten Landt Fuglsang fratrækkes derfor 100 point samt de point han optjente ved turneringen i Skovbakken den 6. og 7. september 2008, og udelukkes fra at repræsentere sin klub i de to førstkommende holdkamp.
 
Det vil derfor fortsat være sådan, at hvis man trækker sig fra en turnering med henvisning til en akut opstået skade, skal man enten indsende en lægeerklæring der dokumenterer, at skaden er akut opstået, eller få dispensation fra Projektgruppe Regeladministration til ikke at indsende en sådan lægeerklæring. En sådan dispensation gives typisk, når skaden er opstået under kampen og medfører en afbrydelse af kampen uden senere genoptagelse.
 
Læs hele afgørelsen her
 
Carsten Lausten 14-04-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop