Vedr. Fynske mesterskaber

 

Projektgruppen regeladministration har modtaget en forespørgelse fra Sven Erik Møller vedr. afholdelsen af Fynske mesterskaber, om de skal følge bestemmelserne for ledelse af squash turneringer. Projektgruppen Regeladministration finder at der ikke er tale om en åben turnering, da den er geografisk betinget. Derfor gælder §1 stk. a om at bestemmelserne så vidt muligt skal følges ved ikke åbne turneringer, men det er altså ikke noget krav. Derimod skal arrangørerne være opmærksom på at regionale mesterskaber er specifikt nævnt mht. ansøgning om wildcards, derfor skal ansøgninger hertil være forbundet i hænde senest ved udløb af tilmeldingsfristen.

Uddrag af bestemmelserne:

§1. Bestemmelserne omfatter

  1. Bestemmelserne, som er fastlagt af DSqF's bestyrelse med efterfølgende ændringer vedtaget på turneringsmøde, gælder for såvel arrangør som deltagere i åbne turneringer under DSqF. Bestemmelserne skal så vidt muligt følges ved andre turneringer, som afholdes af klubber under DSqF.

§2 Klassificering af spillere og turneringer

  1. Der kan udstedes ét wildcard pr række. Ved mesterskabsturneringer (DM og regionale mesterskaber) kan wildcard ansøges hos forbundet, mens det ved ikke-mesterskabsturneringer er den arrangerende klub, der ansøges. Disse spillere kan ikke seedes. Wildcard kan kun udstedes til en spiller, som utvivlsomt er på styrkeniveau med den række, vedkommende via wildcard kan komme til at deltage i. Der skal i det udsendte turneringsprogram gøres synligt opmærksom på, i hvilke rækker og til hvilke spillere der er givet wildcard.
  1. For DM gælder endvidere, at sidste års mester automatisk er kvalificeret til deltagelse i mesterrækken uanset ranglisteplaceringen (evt. seedning foretages dog efter ranglisten). Der kan stadig yderligere udstedes ét wildcard. Reglen finder i øvrigt også anvendelse ved regionale mesterskaber samt DM i double.

Denne afgørelse kan ankes til DSqF's appeludvalg inden 4 uger (www.dsqf.dk)

 

Pva. Projektgruppen Regeladministration

Bo C. Christiansen

elzbieta 02-04-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop