Vedr. henvendelse fra Københavns Squash Klub

 

Projektgruppen Regeladministration har fra Københavns Squash Klub modtaget en ansøgning vedr. tidsansættelsen af kampe ved Dame Satellite d. 25 april - 2009. Projektgruppen fik en tilsvarende ansøgning til Satellite #5 i Birkerød. I den forbindelse vurderede Projektgruppen, at der ikke er hjemmel til at dispensere fra reglerne, og dette vil også være tilfældet i denne ansøgning. Projektgruppen Regeladministration kan derfor ikke dispensere fra de tidsansættelser der er defineret i regelsættet. Tidsansættelserne er til for at sikre at turneringsprogrammet har en reel mulighed for at blive holdt, da der i tidligere tilfælde er blevet ændret på tiderne således, at man kunne få så mange spillere med som muligt, hvorved programmet rykkedes med flere timer. Projektgruppen vil, hvis KSK skulle tidsansætte anderledes end som angivet i reglerne, tildele bøde (§8f) på samme måde som det skete i tilfældet med Københavns Squash Klub Satellite #1, hvorved bødens forfald vil være afhængig af et efterfølgende TU-mødes evt. beslutning af ændrede tidsansættelser.

 

Uddrag af §8:

"§8

d. Spillerne skal møde på det af turneringsledelsen fastsatte tidspunkt for lodtrækning og skal være spilleklar på de i programmet angivne tidspunkter. Er en spiller ikke spilleklar til programsat tid, taber vedkommende kampen. En spiller har krav på en pause på minimum 60 min. mellem kampene.

e. Til kvart-, semifinale og finalerne skal der afsættes minimum 45 min., for øvrige kampe afsættes mindst 40. min. Der må ikke programsættes kampe senere end kl. 24:00. På finaledagen må der i åbne A til E-rækker maksimalt spilles kvart-, semifinale og finale. I Elite- og mesterrækken må der maksimalt afvikles tre kampe pr. dag. På finaledagen må der maksimalt spilles semifinaler og finaler.

f. Benyttes kortere minimumstider end ovennævnte af den arrangerende klub, idømmes klubben en bøde på kr. 200,00 pr. fejlagtig programsat kamp."

 

Denne afgørelse kan ankes til DSqF's appeludvalg inden 4 uger (se www.dsqf.dk).

 

Pva. Projektgruppen Regeladministration

Bo C. Christiansen

elzbieta 01-04-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop