Nyskabende website fra Dansk Squash Forbund.

Prøv det nye VM-site på og vær med til at udvikle det frem mod - og under VM.

Her følger hele pressemeddelelsen:

P R E S S E M E D D E L E L S E

 

Et verdensmesterskab på dansk jord og et banebrydende webkoncept, der involverer brugerne. Det er Dansk Squash Forbunds bidrag til at få squash-sporten på det olympiske program. Timingen er perfekt, idet Danmark som bekendt er vært for IOC kongressen i efteråret.

 

I konkurrence med 6 øvrige sportsgrene bejler squash til at komme på det olympiske program fra år 2016. Udpegningen af, hvilke to sportsgrene der bliver valgt til OL-programmet, sker på IOC kongressen i København 1. - 9. oktober, hvor også HKH Kronprins Frederiks ventes at blive valgt til den olympiske komité.

 

Denne fremragende lejlighed til at sætte fokus på den lynhurtige sportsgren har fået Dansk Squash Forbund (DSqF) til at kaste sig ud i to store tiltag: Dels er Danmark for første gang nogensinde vært for VM i Squash, som afholdes i ugen op til IOC kongressen, dels har DSqF som det første idrætsforbund skabt et interaktivt community på internettet i forbindelse med arrangementet.

 

"Der er på nuværende tidspunkt små 30 lande, der er tilmeldt verdensmesterskaberne", fortæller DSqF's formand Tom Kjærbye Larsen. "Derfor ønsker vi at skabe et univers, hvor vi kan tilbyde deltagerne - og andre interesserede - mulighed for at holde kontakter ved lige på tværs af geografiske barrierer"

 

Hvor traditionelle websites typisk indeholder ensidet kommunikation til dets brugere, har DSqF med denne WEB 2.0 løsning lanceret et website, der inddrager brugerne - i stil med det kendte "Facebook". Her kan deltagerne i VM såvel som frivillige hjælpere og andre med interesse for sporten etablere "venskaber" til ligesindede over hele verden, offentliggøre events og oprette diskussionsfora, hvor de selv bestemmer emnerne. Naturligvis kan brugerne også - både før og under VM - dele billeder og videoer med familie og venner i hjemlandet via sitet.

 

"Squash er en lynhurtig sport, der i den grad tiltaler unge mennesker. Det har været naturligt for os at udvikle en webløsning, hvor de unge føler sig hjemme, og hvor tingene foregår på deres præmisser", siger Tom Kjærbye Larsen og fortsætter: "Vi vil gerne øge engagementet i disse mesterskaber, og det gør man nu engang bedst ved at involvere de interesserede."

 

Under VM vil nogle af de internationale profiler blogge via sitet og på den måde delagtiggøre alle besøgende i deres tanker og oplevelser. Der vil være en pressesektion, hvor officielle billeder vil blive placeret, men alle deltagernes egne billeder og oplevelser vil ligeledes være at finde på siden.

 

Websitet kan ses og prøves på http://www.squashwmt2009.com og vil blive anvendt som kommunikationskanal både før, under og efter VM i Squash fra 27. september - 3. oktober.

 

Yderligere information ved henvendelse til Dansk Squash Forbunds idrætskonsulent, Carsten Lausten (carsten@dsqf.dk) eller telefon +45 66 19 08 22.

 

 

Dansk Squash Forbund (DSqF) har cirka 7.500 medlemmer fordelt på 38 klubber. Forbundet blev dannet i 1977 og har siden været medlem af Danmarks Idræts Forbund. På det internationale plan er det for tiden kvinderne, der står stærkest, med Line Hansen placeret som nr. 28 på verdensranglisten og hhv. sølv og bronze ved europamesterskaberne inden for de seneste 5 år. På herresiden er den unge generation stærkt på vej frem og ventes i løbet af få år at markere sig internationalt.

tkl 06-08-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop