Første spadestik til nye baner i Esbjerg

Esbjerg Squashklub har længe arbejdet på at få bygget nye baner til klubben. Fiskekasserne, som de gamle baner drillende blev kaldt, levede bare ikke længere helt op til de forventninger, som det moderne menneske har til idrætsfaciliteter. Ole Lauridsen, Kent Skovgaard og resten af Esbjerg Squashklub har derfor arbejdet intenst på at finde penge til en haludvidelse eller et nyt center, og nu er økonomi og byggetilladelse endelig i orden. 
 
Et squashcentrum
Klubben kan se frem til at flytte væk fra det østlige Esbjerg og ind til centrum, når banerne bliver færdige allerede i slutningen af juni 2009. Det nye squashcenter kommer til at ligge helt centralt i Esbjerg i forlængelse af EGF hallen og tæt på flere uddannelsesinstitutioner. Det er en stor mulighed for at sætte Esbjerg på landkortet som et nyt squashcentrum i det midt/vestjyske, og mon ikke at Esbjerg vil være værter for deres første turnering i de nye lokaler, når banerne står klar? Det vil med sikkerhed skabe en stor interesse for squash i byen, at der kommer bedre og flere baner.

Et 12- tal til klubben
Bestyrelsen i klubben har været utrolig dygtige og arbejdet meget hårdt på at få gjort drømmen om nye baner til virkelighed.
"De har klaret sig flot til et stensikkert 12 - tal. Den klub skal bare roses!" Udtaler Henrik Sørensen, Elitekoordinator i Esbjerg Kommune, som har bevilliget 2,5 millioner til byggeriet. Resten af pengene har klubben selv fundet blandt andet via lån fra DIF med opbakning af Dansk Squash Forbund.

Dansk Squash Forbund har støttet projektet og ser frem til at banerne står færdige.
Første spadestik tages på fredag d. 20. november kl. 10. Bag EGF - hallen, Haraldsgade 39, 6700 Esbjerg

bonnie barr 17-11-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop