Vedr. ansøgning om dispensation til deltagelse i lavere rækker for herre spillere.

 

Projektgruppen har modtaget ansøgning om dispensation til deltagelse i lavere rækkere end ens Danmarksrangliste placering tilsiger jf. reglerne for turneringsledelse §2d. Projektgruppen regeladministration har besluttet at komme med denne generelle afgørelse. Der kan IKKE gives dispensation for deltagelse i lavere rækker end hvad ranglisteplacerings tilsiger. Til gengæld kan arrangørerne oprette A-rækker, der er ingen krav forsåvidt dette i forhold til hvad en satellite ikke må indeholde dette. Der kun krav om at en challenger er en mesterrækketurnering, altså defineret som de øverste 16 (alternativt 8 for damer). Da vi ikke længere benytter navnet B-C-D for satelliten og at der i den forbindelse også kunne oprettes E-F etc rækker, så vil der umiddelbart kunne oprettes en A-række, dette skal dog annonceres i invitationen. Vurderingen for deltagelse vurderes på lukningstidspunktet for tilmeldingsfristen, således at en spiller der på tilmeldingsfristens tidspunkt ligger nr. 33 har adgang til B-rækken, selv om denne måtte rykke længere på dagen efter, som følge af opdatering af Danmarksranglisten.

 

Uddrag om indplacering:

§2.d. For åbne turneringer under DSqF, hvor der gives points til Danmarksranglisten, skal de enkelte rækker, så vidt det er muligt, bestå af 16 spillere. Klassificeringen skal foregå efter følgende model:

Mesterrække

De 16 højst rangerede (med "Mesterrækkestatus" for så vidt angår damerne) af de anmeldte på Danmarksranglisten / PSA ranglisten / WISPA ranglisten (jf. §2.c ved udvælgelse af danske spillere).

A-rækken

De næste 16 rangerende, af de anmeldte, på Danmarksranglisten / PSA ranglisten / WISPA ranglisten (jf. § 2.c ved udvælgelse af danske spillere).

B-rækken

De næste 16 rangerende på Danmarksranglisten.

C, D og E-rækken som for B-række.

 

Uddrag om challengers:

§12.1 Turneringen er en mesterrækketurnering og skal have deltagelse af mindst 16 spillere i lodtrækningen (ned til 8 deltagere kan tillades i damerækker).

 

Denne afgørelse kan ankes til DSqF’s appeludvalg inden 4 uger (se www.dsqf.dk for mere information).

 

Pva. Projektgruppen Regeladministration

Jesper Hockerup og Bo C. Christiansen

 

elzbieta 18-12-2009

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop