Projektgruppen Regeladministration vurderer på baggrund af henvendelse fra Peter Christoffersen at spilleren ikke kan repræsentere Herlev/Hjorten Squash i stedet for Nordkysten idet spilleren har repræsenteret Nordkysten i indeværende sæson. Der foreligger ikke geografiske ændringer der beretter at der kan dispenseres fra hovedreglen, som for Peter Christoffersens vedkommende er at der kunne skiftes frit frem til d. 1/9 inden sæson start. Peter Christoffersen kan deltage i individuelle turneringer hvor tilknytnings klub er Herlev/Hjorten hvis dette måtte ønskes, men altså ikke deltage på deres hold før tidligst ved udgangen af indeværende sæson.

 

Til baggrund for denne afgørelse ligger, at klubskiftet er defineret i Regler for Danmarksturneringen således:

 

Uddrag af § 12. Klubskifte

a. En spiller kan kun repræsentere én klub i løbet af en sæson. En sæson omfatter tiden 1. juli til 30. juni. For spillere, som ikke skal deltage på hold, der er placeret i elite- eller 1. division, gælder dog, at disse frit kan skifte klub frem til 1. september.

b. For spillere, som skal deltage på hold, der er placeret i elite- eller 1. division, gælder følgende regler:

1. Klubskifte før den 1 juli: Ansøgning om ændring af klubtilhørsforhold skal være Dansk Squash Forbund i hænde senest den 1. juli. For at kunne nægte spilleren af skifte klub før den 1. juli skal dennes nuværende klub kunne påvise, at spilleren ikke opfylder sine forpligtelser (eksempelvis hvis denne skylder klubben penge eller ikke har afleveret ting, som man har lånt af klubben). Klubskifteskemaet kan sendes i kopi til DSqF når den fremtidige klub har skrevet under, således at der ikke kan blive gjort tvivl om overskridelse af ansøgningsfristen.

 

Heraf fremgår det at klubskiftet bindes op på, at man repræsenterer en klub. Men da det ikke fremgår af regler for turneringsledelse at man repræsentere en klub, men primært at man skal være medlem af en:

 

 §2 stk a: ”Alle spillere kan deltage i turneringer udskrevet for seniorer, forudsat de opfylder de krav, der er fastsat i turneringsreglementet og propositioner for den pågældende turnering.”

 

Samt i stk c: ”Enhver spiller, som er medlem af et under WSF hørende forbund eller klub, er berettiget til at deltage i en åben turnering, forudsat at vedkommende opfylder de for turneringen eventuelt gældende bestemmelser vedrørende klassificering.”

 

Denne afgørelse kan indbringes for DSqF’s appeludvalg inde 4 uger (se www.dsqf.dk for kontaktdetaljer).

 

P.v.a.

Projektgruppen Regeladministration.

Bo C. Christiansen og Per Eckert

 

elzbieta 04-01-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop