Vedr. henvendelse fra RSqK

 

Projektgruppen Regeladministration (PG) er blevet bedt om at tage stilling til en række spørgsmål fra Rudersdal Squashklub (RSqK) ved Espen Amtrup.

 

1) Her ser jeg i øvrigt som RSQK holdleder det noget problematiske i, at Lars Guldbrandt har en dobbeltrolle som ansat (PG: han er valgt og ikke ansat) i Forbundet og samtidig er udeholdleder for BSK, og alligevel er i stand til at ændre eller få ændret en RSQK-hjemmekamp uden at gå i dialog med os først, endda når RSQK allerede har reserveret banerne. Hvordan kan det foregå i praksis? Og med henvisning til hvilke DSQF-paragraffer?

 

Projektgruppen kan ikke finde belæg for RSqK beskyldninger mod Lars Guldbrandt i noget af den email korrespondance der har været mellem DSqF og Rudersdal/Birkerød squashklub. Til Projektgruppens kendskab er det Lars Kleiminger der har været kontaktperson for kampprogrammet subsidiært Henrik Bronee, mens Lars Guldbrandt har på intet tidspunkt været inde over. Projektgruppen finder det kun rimeligt at Espen Amtrup og RSqK øjeblikkeligt trækker beskyldningerne, over for Lars Guldbrandt, tilbage om, at et bestyrelsesmedlem af DSqF har udnyttet sin position til fordel for egen klub.

 

2) Nu vil jeg derfor gerne have afdækket dette en gang for alle og anmoder dermed om direkte svar fra Forbundet: Hvem har ret til banerne i det tilfælde, at DSQF har dobbeltbooket et givet squashcenter til hjemmebanekampe for to forskellige klubber?

Er det den højest rangerende divisionskamp, der automatisk har fortrinsret, selvom der ikke er tilskuer- eller sponsorhensyn at tage (det er jo ikke superligaen i fodbold - en begrundet forklaring ønskes derfor, hvis tildelingen går efter rangeringen), eller er det klubben, der har orden i sine ting og i god tro og rettidigt har booket banerne, og dermed omvendt ellers straffes fuldstændig unødigt af at en højere rangerende division ikke har gjort deres arbejde og reserveret baner i fornuftig tid?

Personligt fastholder jeg stadig, at når man har booket en bane til divisionskampe, så har man også råderetten over den, selvom der er andre divisionskampe planlagt samtidig. Den planlægningsfejl bør ikke gøre, at de andre involverede klubber kan gøre hævd på samme bane. Nogen skal jo have banen, og det bør vel logisk være dem, der gjorde sig ulejlighed med at komme først til mølle ved at reservere den! Og den skal så ikke deles med andre, for det er spild af alles tid, men så må de tilbageværende løse problemerne i den rækkefølge, de opstår - med DSQF's hjælp.

 

Dette spørgsmål anser Projektgruppen sig ikke bemyndiget til at afgøre da det omhandler klubbers egne fordelinger internt, og derfor ikke et spørgsmål som Projektgruppen kan være med til at afgøre. Klubberne kan gøre opmærksom på uhensigtsmæssigheder i programmet, og derigennem bede om ændring af kamp planlægningen, men hvem der har ret, i tilfælde af at klubberne ikke har bedt om ændringer i tide, kan ikke anses værende Projektgruppens ansvars område.

 

3) Hvem skal spille divisionskamp søndag den 7. februar kl.10.00 i squashcenteret på Topstykket, 3460 Birkerød?

Jeg henviser til tidligere vedlagte korrespondance i dette spørgsmål (dette er ikke inkluderet i besvarelsen da der forefindes person anklager heri, som PG ikke anser relevante og rimelige at vedlægge). Vi har brug for et meget hurtigt svar, som det vil fremgå af ordlyden.

Idet RSqK ikke har fremsendt dette spørgsmål til Projektgruppen er vi først blevet bekendt med det i sidste uge, hvor vi blev bedt om at tage stilling til det.

Jf. programmet så skal der d. 7/2 kl 10 spilles følgende kampe i Birkerød Squash Center.

Rudersdal, Farum og Svanen imod hinanden og Birkerød, Herlev og Svanen imod hinanden.

Dette har været udmeldt tilbage fra d. 27/10-2009, uden yderligere bemærkninger umiddelbart herefter. Projektgruppen har fået foreslået at Birkerød, Herlev og Svanen spiller i Farum, dette anser Projektgruppen ikke som mulighed, da ingen af klubberne har tilhørsforhold hertil. Således hvis det ikke er muligt at afvikle kampene sideløbende på de 4 baner i Birkerød, så vil alternativet være at tage imod Farums tilbud om at stille baner til rådighed og afvikle Rudersdal, Farum og Svanen kampene i Farum.

[Det sidste har klubberne således også selv valgt her dd.]

 

4) Her er et fremadrettet indspark til turneringsudvalget for at forsøge at undgå kampoverlap: blot en idé for at visuelt tjekke kampplanerne:

1.Hvert squashcenter tildeles en farve, fx Herlev/blå, Birkerød/rød, KSK/gul, osv. og gives en kolonne i den farve pr spilledato i et excelark, og én række pr. bane.

2.Alle klubber, der har hjemmebane samme sted, gives samme farve som centret.

3.Alle divisionshold gives ligeledes samme farve som squaschentret.

4.Hver kamprunde under de nuværende regler kommer dermed til at bestå af to eller tre farvede felter - ét for hver deltagende klub.

5.Hvis der er mere end én brik i samme farve i et squashcenter til en given kamprunde, skal det undersøges nærmere. Der kan være enkelte legitime årsager, som hvis en klub har flere hold i den pågældende division, men ellers vil dobbeltbookinger træde tydeligt frem med det samme.

Informationen er givet videre til DSqF's webmaster der står for udviklingen af kampplanlægningsprogrammet i samarbejde med Infosport til videre overvejelse.

 

Projektgruppens afgørelser kan ankes til DSqF's appeludvalg inden 4 uger (se www.dsqf.dk for mere information).

 

Pva. Projektgruppen

Per Eckert og Bo C. Christiansen

 

 

elzbieta 05-02-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop