Regional træner workshop med John Milton

Dansk Squash Forbund vil gerne invitere alle trænere på sjælland til træner workshop i Herlev. Det er gratis at deltage.

 

Den erfarne og dygtige engelske træner John Milton gæster Herlev/Hjorten den 25. marts 2010, for at afholde en 3 timers træner workshop fra kl. 19 - 22. Formålet er, at give squashtrænere ny viden, inspiration og redskaber til at forbedre deres undervisning rundt omkring i de sjællandske klubber. Det er samtidig også en mulighed for trænere at mødes regionalt og sparre med hinanden samt at skabe en ensartet linje i træningen rundt omkring i klubberne.

John Milton har ca. 25 år på bagen som squash træner. I 1990'erne var han en af Englands landstrænere, hvor han udviklede et træningssystem som fokuserede på, hvordan man hjælper talentfulde juniorer videre til at få succes som senior. Dette hjalp det engelske landshold til succes og var med til at skabe flere topspillere, blandt andet Mark Chaloner, Linda Elriani, Jane Martin, Stephanie Brind, Rodney Durbach og Alister Walker. Efter årtusindskiftet flyttede han til Sverige for at blive landstræner, og hans arbejde var med til at reetablere svensk squash på europæisk plan. I dag arbejder John som rådgiver og konsulent i squash for forskellige lande samtidig med at han stadig er landstræner i Sverige og personlig træner for en række spillere. Med al den arfaring er han en mand der virkelig kan inspirere og lære fra sig.

Det bliver uden tvivl en lærerig og spændende workshop. Forbundet sørger for let forplejning.   

Hvis du skulle have spørgsmål eller lign., er du velkommen til at kontakte Anne-Mette T. Pedersen på amp@dsqf.dk  

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 23. marts

Tilmeld dig her

bonnie barr 04-03-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop