Projektgruppen Regeladministration erfarede at 3 spillere trak sig i forbindelse med individuelt DM i Odense.

For spillerne Eve Alfonso (Herlev/Hjorten) og Christian N. Brevadt (Svanen) modtog projektgruppen dokumentation som vi vurderer viser at trækning skyldtes pludselig opstået skade eller sygdom. Reglerne vurderes derfor fuldt for disse to spillere.

For den tredie spiller Line Sjodsholm (OMSK), modtog projektgruppen ikke lægeerklæring, der foreligger dog en accept fra OSC om at de var vidende om at Line ikke kunne spille om søndagen. Line kan derfor som sådan ikke stilles til ansvar, da hun har handlet i god tro. Projektgruppen finder det dog uheldigt at turneringsledelse i OSC stiller en sådan accept i udsigt, da de for det første ikke kan hjelme således jf. reglerne samt at vi ikke vurdere at det er rimeligt at de kan kræve at en modstander skal spille 3 kampe på en dag, medmindre det bliver meldt ud specifikt på forhånd. Projektgruppen udtaler derfor kritik af OSC i sagen, men foretager sig ikke mere i sagen. Derudover vil Projektgruppen også påtale at OSC ikke har fremsendt turneringsrapport for turneringen, hvilket er meget kritisabelt, da det er arbejdsgrundlaget for projektgruppen. Der vil dog ikke ske mere, da der ikke fremgår nogen specifik sanktion i sådanne tilfælde.
Uddrag af reglerne:
10. Efter turneringen

a. En kopi af programmet med fuldstændig og tydelig resultatliste og kampprogram skal samme dag, turneringen er færdigspillet, sendes via e-mail til
squash@dsqf.dk

11. Administration

a. DSqF's bemyndiger hermed turneringsledelsen til at administrere de bestemmelser i nærværende reglement, som gælder for turneringer for seniorspillere.

b. Administration omfatter tillige bemyndigelse til at bortvise spillere for overtrædelse af bestemmelserne.

c. Overtrædelse af dette reglement kan medføre sanktioner i form af karantæne til de implicerede spillere og/eller bøder til de(n) ansvarlige, og de af DSqF underlagte klubber. Overtrædelse kan videre medføre, at arrangøren nægtes tilladelse til at afholde åbne turneringer for en periode.

d. Turneringsmødet kan træffe beslutning om ændring af dette reglement.
Disse afgørelser kan ankes til DSqF's appeludvalg inden 4 uger (se www.dsqf.dk for mere information)

Pva. Projektgruppen Regeladministration
Mikael Rom
Per Eckert
Jesper Hockerup
Bo C. Christiansen

elzbieta 26-04-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop