Squash ligger mit hjerte meget nært

"Jeg har rigtig travlt over hele linjen, men den her sag bløder jeg altså Teaser kvinder i squashfor, så jeg skal bare være med i gruppen!"

Sådan udtaler en af gruppens medlemmer, da jeg ringer og spørger om ikke hun vil være med til at gøre det mere attraktivt for kvinder at deltage i Squashdanmark. Projektgruppen Kvinder i Squash skal arbejde bredt med at se på, hvordan kvinder og piger kan få et større udbytte af vores fantastiske sport.

Stor interesse for gruppen
Heldigvis har der været stor interesse for gruppen, og derfor er der ikke plads til flere medlemmer. Faktisk består gruppen af et medlem mere end der oprindeligt var planlagt. Det afspejler, at dette emne er vigtigt, og at gruppens arbejde vil komme til at få stor betydning for alle vores squashhjerter, ikke kun kvindernes.

Et slagkraftigt mix
Projektgruppen er sammensat, så der er repræsentanter fra Jylland, Fyn og Sjælland samt fra både store og små klubber og elite -og breddespillere. Det er værd at bemærke, at idealklubben i Next Step, Birkerød, også stiller med et medlem. Med denne sammensætning er der basis for et rigtigt konstruktivt stykke arbejde og gruppen ser frem til at komme i gang.

Projektgruppen Kvinder i Squash består af:
Anja Linneberg (Åbyhøj), Anne Grethe Kahl (Lystrup),  Sally Skaarenborg (Kolding KFUM),  Puk Paarup (OSMK), Juliet Christensen (Farum), Tine Adrian (Birkerød)

Projektleder: Udviklingskonsulent Bonnie C. Barr

Læs mere om projektgruppens arbejde her

 

bonnie barr 14-09-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop