børnegruppeNyt squashcenter indviet i Esbjerg d. 7. november 2010

Esbjerg Squashklub holdt Åbent Hus med stor succes

Publikum blev inviteret indenfor i Esbjerg Squashklubs nye center søndag d. 7. november 2010. Kun de få udvalgte havde prøvet banerne inden, så der var en stor nysgerrighed at spore hos gæsterne. Forinden havde klubben afholdt et VIP arrangement for sponsorer mfl., hvor landstræner Francesco Busi og Danmarksmester Kristian Frost spillede en underholdende opvisningskamp. Skoler og lokale medier havde klubben også inviteret til Åbent hus og der var opslag på byens sygehus, supermarkeder, biblioteker mv. Derfor var det med spænding at klubben slå dørene op.

Stor interesse
Esbjerg squashklubs forarbejde til begivenheden gav pote: I løbet af dagen kom der mange interesserede deltagere og lokal TV optog showkampen, mens Jyske Vestkysten interviewede de ellevilde børn, der ikke kunne vente med at se deres billede i avisen dagen efter. Allerede på den efterfølgende første mandagstræning for juniorer var der fuldt hus og glade ansigter.

"Det har været drønhårdt at få realiseret vores drøm om at få et nyt center, men nu hvor vi står her, så har det været det hele værd, selvom det har lagt klubben ned i lang tid. Vi er virkelig stolte over at kunne tilbyde så flotte faciliteter til Esbjergs squashspillere, især er vi glade for det smukke lys, som er over banerne, her er slet ikke så mørkt som i mange andre squashcentre." Udtaler formanden for Esbjerg Squashklub Hardy Nielsen.


Mæt af squash og 42 nye medlemmer
Dansk Squash Forbund bidrog til VIP- eventen og Åbent Hus med ekspertise, spillere og udstyr. Og det var en fornøjelig oplevelse for udviklingskonsulenten at få lov til at lege squash medde ivrige børn, at spise squashkage, drikke squashsodavand og se squashkampe med publikum og så lige spille en opvisningssquashkamp også. Efter en squashmættet dag gik både squashbørn, squashklub og squashkonsulenten hjem godt proppet og drømte om berømmelse i de lokale medier eller om det perfekte drop spillet på det rigtige tidspunkt på en smuk bane. Sådanne drømme fik måske gang i salg af medlemskaber til klubben for status for Åbent Hus blev hele 42 nye medlemmer.

Next Stop Veteran DM
Et stort tillykke med det nye center. Og husk at kig indenfor når Esbjerg squashklub for første, men sikkert ikke sidste gang, afholder en national turnering i det nye center. Det bliver Next Stop Veteran DM i Esbjerg.

Vi ses

 

 

 

TilskuereSquashTV i opholdsrummetPublikum og udstyrlokal TVjuniorerHalindgang perspektiv2Halindgang perspektivFrivilligebørnegruppebaghånd_junior

Sponsorer Sponsorer Dunlop