Forkert holdopstilling

Herlev/Hjorten 7 stillede til kampen i 6. division Sjælland 9/11 2010 i en forkert rækkefølge.

Man stillede således op (den aktuelle klub ranking i parentes):

1 hs Jakob Madsen (37)

2 hs Poul Engkilde (41)

3 hs Peter Christoffersen (35)

4 hs Claus Østergaard (54)

Dette betyder, at det kun er 4 singlens kampe der er afviklet korrekt. Resultatet ændres derfor fra 8-0 til Herlev/Hjorten til 6-2 til Svanen.

Desuden idømmes Herlev en bøde på 500,- kr. jv. § 19f.

Uddrag af Reglerne for Danmarksturneringen:

  • 1. Holdopstillingen a. Holdopstillingen skal være udvekslet mellem holdkaptajnerne senest 15 minutter før kampstart, med mindre ganske særlige omstændigheder kan forklare en forsinkelse.
  • b. Opstillingen på holdet skal følge den til enhver tid gældende rangliste, oplyst til "Turneringsudvalget".

Følgende spillere kan spille for følgende hold:

Elitedivision til og med 3. division (for fusionshold se appendix A)

  • 1. De første fire herrer og første tre damer er bundet på førsteholdet og kan ikke spille på lavere rangerende hold.
  • 2. De næste fire herrer og næste tre damer kan spille på både førsteholdet og andenholdet, men ikke på lavere rangerende hold.
  • 3. De næste fire herrer og næste tre damer kan spille på både førsteholdet, andenholdet og tredjeholdet, men ikke på lavere rangerende hold.
  • 4. De næste fire herrer og næste tre damer kan spille på både førsteholdet, andenholdet, tredjeholdet og fjerdeholdet, men ikke på lavere rangerende hold, og så fremdeles for efterfølgende hold

Opsummering

En spiller kan altid rykke et eller flere hold op i forhold til spillerens placering på den til enhver tid gældende rangliste. Spilleren bliver ikke låst, uanset antal gange, spilleren rykkes op. En spiller kan ikke spille for et lavere rangerende hold, end spillerens placering på ovennævnte rangliste indikerer. Grænseværdierne pr. hold er Divisioner 4 herrer og 3 damer.

  • c. Ingen spiller må opstilles på et hold uden at figurere på den senest indsendte rangliste, jf. § 11 a.
  • d. En spiller må uden undtagelse kun figurere på et hold i samme række i samme spillerunde.
  • e. Et hold skal for at være spillerberettiget være kampklar senest 10 min. efter programsat spilletid, med mindre ganske særlige omstændigheder kan forklare en forsinkelse. Hvis en spiller udebliver fra kamp, vindes kampen af den fremmødte på w/o (walk over) med 11/0 11/0 11/0. Såfremt begge spillere udebliver fra kamp udgår denne single i holdkampen (0/0 0/0 0/0).
  • f. Forkert brug af en spiller iht. til ovenstående punkter medfører bøde på kr. 500,00 samt tab af alle de kampe, der måtte blive berørt (11/0 11/0 11/0).
  • g. Såfremt der afvikles flere holdkampe på samme dag, og en spiller bliver skadet i den første holdkamp, sker der ikke en oprykning af den efterfølgende rangerende spiller. Bliver eksempelvis 1. herresingle skadet i sin første kamp, behøver 2. herresingle ikke blive rykket op i den efterfølgende holdkamp og spille 1. herresingle. Han vil kunne bibeholde sin placering som 2. herresingle, og 1. herresingle vil tabe sin kamp som følge af sin skade. Dette forudsætter, at skaden er sket i den første kamp, og at den efterfølgende holdkamp afvikles samme dag.

 

Denne afgørelse kan ankes til Appeludvalget inden 4 uger (se www.dsqf.dk for mere)

 

DSqF's Turneringsudvalg

Jesper Hockerup

Bo C. Christiansen

 

elzbieta 08-12-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop