Overraskelser og intens stemning i DM's første runde

Herning Squashklubs nye tilskuerpladser forvandler stemningen fra klaustrofobisk til intens.

Den nye udvidelse har givet mere luft og plads til spillere og tilskuere, og sæderne blev hurtig fyldt til de første kampe. Der var lagt op til tætte kampe på både dame -og herresiden, så forventningerne til kampene var store. Favoritterne gik i rutinemæssigt trav videre hos både damer og herrer, hvor både Line Hansen, Dagmar Feddern, Rasmus M. Nielsen og Kristian Frost vandt deres kampe i sikker stil, mens de helt store overraskelser kom i Herremesterrækken for 3. seedede og 5/8. seedede.

Pørtner vs FrilundMichael Frilund, som inden turneringen af mange var blevet udnævnt til Dark Horse til DM-titlen, stod som 3. seedet overfor 5/8. seedede Tobias Pørtner, der oprindeligt er fra Herning. Han var tydeligt opsat på at vise, hvorfor det er en fordel at være lokal. I en medrivende kamp med lange og tætte dueller sejrede Pørtners korte spil over Frilunds solide længder. Pørtner så ud til at have mistet pusten helt i 4. sæt, som blev en walk over for Frilund, men kræfterne kom tilbage i 5. som han vandt 11/9 i en nervepirrende stemning. Det var der ikke mange, som havde set komme.

Lambert vs KiehnEn anden, der rystede posen, var Lau Kiehn som også i en 5 sæts kamp tog fusen på alle ved at vinde over Andreas Lambert. Kampen begyndte godt for Kiehn, som vandt første sæt nemt. Derefter skiftede kampen karakter og Lambert tog de 2 næste sæt i dueller, der bølgede frem og tilbage, dog med Lambert som styrende. Efter et tæt 4. sæt, som Kiehn hev hjem, måtte der spilles ombolde før der kunne findes en vinder. Kiehn tog sejren under stor tilskuerbevågenhed og nu venter Morten W. Sørensen i næste kamp.

Fredagen sluttede sent efter mange spændende og velspillede kampe, hvor konkurrencen var stor spillerne imellem. Også bredderækkerne bød på underholdende og medrivende kampe, så det lover godt for morgendagens program, der begynder kl. 8.30.

 Tilskuere

Følg med i resultaterne her.

 

bonnie barr 26-03-2011
Sponsorer Sponsorer Dunlop