Tidligt fredag morgen startede Caroline og Sarah på banen, begge vores to u13-piger spiller i en stor pulje bestående af syv spillere. Sarah måtte desværre se sig slået i en tæt 5 sæts kamp, mod en tålmodig tysker. Caroline, som spillede på banen ved siden af, tog til gengæld en rutineret sejr 3-2 i sæt.

Den næste dansker var Marcus. Marcus vandt nemt 3-0 og Jens Christian ligeså. Efter de to gode sejre skulle pigerne fra U15 spille, det blev også i denne række til to sikre sejre. Kloster tabte 3-0 til en velspillende franskmand.

 

I det andet center var Emil første mand på banen. Han skulle spille mod en løbestærk tysker, og det blev en tæt match, som Emil desværre tabte 11-8 i femte sæt, efter han havde været foran 2-1 i sæt. Næste mand var Steffensen, som tabte 3-0 til en velspillende tysker, som bare var en tand skarpere end Steffensen. Thomas spillede ved siden af Steffensen, en kamp som han vandt overbevisende 3-0 over endnu en tysker.

Efter de tre U17-drenge havde spillet, var det Carolines tur, og det var anden gang hun skulle i aktion i dag. Kampen tabte hun 3-0 til en stor tysker, det var først i sidste sæt, Caroline fik spillet sin store tyske modstander rigtigt, men det var desværre ikke nok.

 

Kun Martin manglede nu at spille sin første kamp fredag. Martin var oppe imod den anden seedede Tom De Mulder. Martin spillede godt hele kampen igennem, men han måtte blot se i øjnene at hans modstander var en tak for god.

I mellemtiden spillede Casper Kloster i AktivPark. Casper kom hurtigt bagud 2-0 men formåede ved hjælp af sin gode fightervilje at vende kampen til 3-2 i eget favør. Casper Kloster spiller om placeringerne 17-24.

Umiddelbart efter Kloster spillede Marcus og Jens Christian, som stadig var i hovedrunden. De havde to hårde kampe mod henholdsvis 2.- og 3. seedede. Jens Christian måtte se sig slået 3-0 hvorimod Marcus formåede at presse den 3.seedede spiller til det yderste, men Marcus tabte desværre 3-1 efter en god kamp. Begge spillere spiller om placeringerne 9-16.

 

Så var det alle pigernes tur. De skulle i aktion for anden gang i dag (Carolines 3. kamp). Sindssygt skarpe Sarah vandt hurtigt 3-0, og fik dermed også sin første sejr i turneringen. Caroline, som skulle forsøge at få sin anden sejr i dag, var oppe i mod den tysker, som Sarah tidligere på dagen havde tabt i fem sæt til. Caroline tabte ligesom Sarah også i en tæt femsætter. Caroline var tæt på at lave et af de bedre comeback, da hun var bagud 10-3 i femte sæt, men kæmpede sig tilbage til stillingen 9-10, men det blev også de sidste point for Caroline i den kamp. Storesøster Matilde vandt også 3-0 ligesom sin lillesøster i kvartfinalen, og i semifinalen skal hun møde vinderen af Christine og Kate Gadola. Christine tabte desværre 3-1 i sin kvartfinale, hvor hun ellers var foran 1-0 i sæt og havde også sætbold i andet sæt. Christine spiller nu om placeringerne 5-8. Matilde spiller klokken 9 semifinale mod Kate Gadola fra Schweiz.

 

Emil Grooss var på banen efter alle de danske piger. Han kom ud i endnu en femsætter, som han denne gang vandt 11-8 i femte sæt over en finne. Emil viste rutinen, og må nok betegnes som Danmarks bedste junior, når det gælder om at vinde femte sæt (tidligere resultater i udenlandske turneringer taget i betragtning) ;)

Christian Steffensen udraderede sin svenske modstander Michel Babra 3-0. Steffensen formåede at ligge et godt pres på svenskeren. Begge spillere spiller om placeringerne 17-24.             

 

Laursen brødrene var de to sidste på banen. Martin mødte en præcis schweizer, men vandt 3-1 efter 4 tætte sæt. Martin spiller om placeringerne 9-12.

Thomas spillede ottendedelsfinale mod Baptiste Masotti fra Frankrig. Thomas kom godt fra start og tog første sæt 11-5, derefter satte franskmanden et højere tempo, hvor Thomas desværre ikke kunne følge helt med. Thomas måtte indkassere et nederlag til en velspillende franskmand og spiller om placeringen 9-16.

 

Alt i alt en god anden dag for os danskere, desværre med for mange nederlag til vores tyske naboer, men forhåbentligt bliver det de sidste!

 

Af Caroline Lyng, Christian Steffensen og Emil Grooss

junioraktiv 26-03-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop