PU13

Den første U13-pige på banen i dag var Sarah Lauridsen. Sarah skulle møde en tysker, som Caroline tidligere i turneringen havde slået 3-2. Sarah lagde hårdt ud og vandt hurtigt første sæt 11/5. Hun fortsatte sit flotte spil og vandt kampen 3-0.

Den anden U13-pige på banen var Caroline. Hun skulle møde Elise fra England. Caroline spillede godt, men kunne desværre ikke hamle op med englænderens meget gode teknik – hun måtte se sig slået 3-0.

I Sarahs anden kamp skulle hun møde selvsamme spiller, som Caroline tabte til tidligere på dagen. Sarah spillede godt, men kunne desværre heller ikke hamle op med englænderens teknik. Hun tabte 3-0: 11/7, 11/9, 11/7.

I Carolines anden kamp skulle hun møde Kristya fra Tjekkiet, som Sarah tidlige i turneringen havde vundet over 3-0. Caroline virkede nervøs i første sæt, som hun tabte 11/9. Efter første sæt kom Caroline bedre ind i kampen og vandt andet sæt 11/3. Caroline spillede tjekken rundt på banen i de næste 2 sæt og vandt kampen 3-1.

I Sarahs sidste kamp skulle hun møde Saskia fra Tyskland. Sarah spillede godt, men tabte første sæt 12/10, andet sæt 11/5 og tredje sæt 11/9.

Alt i alt en rigtig god dag for de to U13-piger.

PU15

De to U15-piger startede tidligt ud, da de skulle spille deres første og eneste kamp klokken 9:00. Mathilde skulle spille semifinale mod Kate Gadola fra Schweiz, som Christine dagen før havde tabt til 3-1. Mathilde spillede godt og vandt kampen 3-1. Hun er nu i finalen, hvor hun skal møde Tinne Gillis fra Belgien.

Samtidig spillede Christine mod Laura Gambling fra Frankrig som Mathilde vandt over dagen før 3-0. Christine spillede godt, men det samme gjorde Laura. Christine tog første sæt 11/9, Laura andet sæt 11/9, Laura tredje sæt 11/7, Christine fjerde sæt 11/9 og Laura femte sæt 11/9 efter nogle meget lange og hårde dueller. I morgen skal Christine så spille om 7./8.-pladsen.

DU15

Igen i dag havde vi alle danskerne på banen. De første drenge på banen var dem fra U15. Casper Kloster som den første, der leverede en lidt svingende indsats, efter at have været foran 2-0 men danskeren havde mest rutine og hev den hjem i femte. Efter en ikke så lang pause skulle han på banen igen. Han kom hurtig bagud 2-0 men i andet sæt viste han gode takter og et højt pres. Danskerens gode fysik kom ham til hjælp og Kloster kunne gå glad fra banen efter endnu en sejr i femte sæt.

Den næste Dansker vi havde på banen var Jens Christian, som skulle møde en rigtig god finne men kom godt fra start og vandt første sæt. Derefter tabte han dog de næste to, fordi han ikke var helt tålmodig nok, men så kom den danske rutine ham til hjælp og så vandt ham i fem efter et rigtig flot sæt. Senere mødte han så en anden dansker, Marcus Pedersbæk, hvor han lavede helt vildt comeback efter at have været nede 8-0 og vandt sættet 12-10. Marcus vandt 5. sæt efter en hår fysisk kamp.

Den sidste U15-dreng var Marcus Pedersbæk, som leverede en super flot præstation mod en lille fyr fra Spanien der hedder Enzo. Han blev lidt overasket over hans teknik, men kom flot tilbage og lavede det ene drømme drop efter det andet og vandt kampen i fire sæt. Senere mødte han som tidligere nævnt Jens Christian.

DU17

Emil Grooss spillede sin første kamp kl. 15. Han måtte desværre se sig slået i 4 sæt. Kort tid efter skulle Emil på banen igen. Selvom han var træt fra kampen før vandt han flot sin sidste lørdagskamp i 4 sæt.

Christian Steffensen tabte desværre sin første kamp 11-8 i femte sæt. Senere skulle han på banen igen mod en fysisk stærk tysker og efter en hård femsætter var der ikke så meget at stille op, og han måtte se sig slået efter 3 sæt.

Thomas Lauersen startede dagen ekstremt flot da han slog den 2. seedede Claudio Pinto sikkert 3-0. Thomas vandt de 2 første sæt sikkert men var dog lidt heldig i 3. sæt da der stod 10-10. Claudio slog et vinderslag men bolden punkterede. Den chance udnyttede Thomas og vandt 3. sæt 12-10 og dermed kampen. I sin 2. kamp måtte Thomas desværre se sig slået i 4. sæt.

DU19

Martin Laursen skulle spille sin eneste kamp den dag hen ad aftenen. Desværre fik han ikke et ben til jorden mod sin velspillende belgiske modstander, som vandt kampen 3-0.

Af Jens Christian Wegeberg, Marcus Pedersbæk, Casper Kloster og Christine Christoffersen