For en gang skyld giver ordet finaledag mening for de danske spillere. Søndag var nemlig dagen, hvor Mathilde skulle spille sin første Super Series finale, og alle danskere var tændt.

Finalen skulle spilles kl. 11.00, så der skulle lige overståes et par kampe først. Først på banerne var som sædvanlig de stakkels U13 piger, som altid skal tidligt op!! Desværre havde Sarah og Carolines tyske konkurrent til 3. pladsen desværre vundet, så de to piger skulle spille om placeringen lige udenfor podiet. Det blev som altid en tæt kamp, hvor Sarah trak det længste strå i 5 tætte sæt, og blev dermed nr. 4. Det har været overraskende at se, hvor højt niveau pigerne i U13 har i udlandet. De tyske piger har været ekstremt fysisk stærke, og engelske Elise Lazarus, som vandt samtlige kampe, er ikke fyldt 11 år endnu, men har en teknik, som mange må misunde

Martin skulle i U19 op imod en ekstremt hurtig og velspillende schweizer. Det blev til 3 tætte sæt, hvor marginalerne på intet tidspunkt var på Martins side, så det blev kun til lige ved og næsten, men en flot 12. plads til Martin i den stærkt besatte U19-række

Christine skulle i PU15 på banen mod finske Nea Falck. Christine kørte sin modstander rundt på banen, og vandt sikkert 11-3, 11-2, 11-5, og endte dermed på en flot 7. plads

Finalen i PU15 blev selvfølgelig spillet på Center Court og tilskuerpladserne var fyldt – og ikke mindst de danske tilskuere var med til at skabe en rigtig god stemning til kampen. Mathilde var tændt fra start, og gav slet ikke sin belgiske modstander Tinne Gillis mulighed for at komme igang med hendes frygtede hurtige spil foran på banen. Mathilde drev hende rundt på banen med hårde flade længder og vandt sikkert de 2 første sæt med henholdsvis 11-3 og 11-7. Med til historien hører at Mathilde ved sidste møde med Tinne tabte 3-0. I 3. sæt kom belgieren flot tilbage, og Mathilde fik lidt gummiarm, men efter at have været nede med 2 sætbolde, kom Mathilde stærkt tilbage, fik vendt kampen og vandt 12-10. En flot sejr til Mathilde var dermed en realitet til stor jubel for alle danskere.

De næste til at tage en tørn på banerne var U15 drengene, som alle har gjort det godt til turneringen. Casper Kloster lagde ud med at tabe de to første sæt, men de danske supportere var helt rolige, for Casper spiller jo kun 5-sæts-kampe. Det holdt også stik denne gang, men Casper tabte desværre 5. sæt 11-8 efter nogle pudsige domme i afslutningen af sættet. Men en rigtig flot turnering af Casper, som lagde ud med et nederlag, men herefter vandt 3 og tabte 1 kamp (alle i 5 sæt) og endte på 18. pladsen.

Jens Christian skulle op mod 4. seedede Emyr Evans fra Irland i kampen om 11. pladsen. Det blev en helt tæt kamp, som var tæt på at vende i 3. sæt, da JC havde sætbold og egenligt havde afgjort bolden til sin fordel, men dommeren så det anderledes. JC tabte i stedet 13-11 og dermed kampen 3-0.

Markus skulle op mod finske Jami Äijanen, og selv om Markus fik læst finnens slag godt, blev det aldrig rigtigt spændende. 3-0 til finnen, men en flot 10. plads til Markus efter en række flotte kampe.

Emil skulle i kampen om 21. pladsen i U17 møde hårdtslående tysker Niclas Becher, som er en spiller, som alle de danske U17-drenge tit har ”fornøjelse” af. Han kan slå hårdt og løber alt op lige så længe kampen varer. Han lagde også hårdt ud mod Emil og tog 1. sæt, hvor Emil mildest talt så lidt træt ud. Emil fik revet sig selv op, og med en god indsats vendt kampen til sin fordel og vandt kampen 3-1 og dermed en 21. plads til Emil. Samtidigt spillede Christian mod belgieren Toon Van Baekel. Det blev et drama. Efter 1 sæt til hver afgjorde 3. sæt reelt kampen. Efter flere sætbolde til begge spillere afgjorde Christian sættet til sin fordel med 17-15. Herefter satte Christian sig på kampen med solidt grundspil, og belgieren var knækket efter det hårde 3. sæt. 3-1 til Christian og en flot 23. plads

Thomas var sidste dansker på banen, og skulle op mod sin onde ånd fra U15-dagene Jan Ryba fra Tjekkiet, som har ligget helt i toppen på U15 ranglisten det seneste år, og var 4. seedet til denne turnering. Vi var ved at komme i tidsnød i forhold til busafgang til lufthavnen fra centeret, så beskeden til Thomas var klar: Du må slå ham i 3 sæt. Vi har ikke tid til mere. Thomas gjorde som aftalt og har dermed fået to gode skalpe til denne turnering – Jan Ryba samt den 2. seedede Claudio Pinto fra Portugal, som er nr. 6 på Europa-ranglisten. Thomas blev med sejren nr. 11.

Samlet set må turneringen siges at have været en succes for danskerne. I tillæg til Mathildes sejr har danskerne generelt fået rigtigt gode placeringer. Alle har (mere eller mindre) placeret sig i den bedste halvdel af det stærkt besatte felt!