Stærk konkurrence om DM-titlen i år

DM i Herning i denne weekend tegner til at blive det stærkest besatte DM i lang tidVinder Southport 2010. Klassespillere deltager på både herre -og damesiden, og der kan meget vel komme spændende overraskelser i turneringen.

Herning Squashklub kommer til at indvie deres nye tilskuerudvidelse med manér og har sikret en rekordhøj deltagelse ved en stor promoveringsindsats. DM 2011 kan blive turneringen, der bliver værd at huske. Hos damerne bliver storfavoritten til at vinde sin 6. DM-titel, Line U. Hansen (OSC), udfordret af et bredt felt at konkurrenter, der alle kan spille med om sølvet og enkelte måske true Hansens squashregime.

"Jeg har ingen drømmemodstander i finalen, men jeg tror at Sally Skaarenborg (Kolding KFUM) eller Dagmar Feddern (Team Århus) er gode bud på finalister. De spiller lige i et lidt højere tempo, så afhængig af lodtrækningen må en af de to være mine værste konkurrenter" udtaler Line Hansen, der selvsikkert regner sig selv som en af finalisterne. Flere andre spillere er dog helt med fremme i slaget om medaljerne, og det er fuldstændig åbent, hvem som kommer langt i turneringen. "Det er helt fantastisk, at der er 2 så velbesatte damerækker og at mesterrækken er så uforudsigelig" siger Line, men fremhæver dog Bine Lind (Herlev/Hjorten) som en mulig outsider: "Hun har jo været skadet, så vi har ikke set så meget til hende i år, men i den seneste turnering, hun spillede, viste hun, at hun kan blive farlig, så jeg tipper hende til at overraske". Det er altså mulighedernes DM på damesiden i år.

I herrerækken er Rasmus M. Nielsen, også fra OSC, 1. seedet, og han håber på at kunne genvinde titlen som dansk mester, som han tabte på hjemmebane sidste år til Kristian Frost (KSK).

Rasmus"Kristian er klart den sværeste modstander; han er jo forsvarende mester og har næsten hjemmebane" lyder det fra Rasmus, som dog har sat næsen op efter selv at løbe med guldet. "Kristian har spillet nogle gode udenlandske turneringer og kommer jo oprindeligt fra Herning-området, så han bliver svær at slå, men banerne står godt til mit spil, så jeg tror på min chance". Overraskelserne på herresiden kan komme fra den fremadstormende unge Caspar Grauballe (Herlev/Hjorten) og veteranen Morten W. Sørensen (Birkerød). "Caspar har spillet godt over hele sæsonen, mens Morten ser ud til at toppe nu her, så de kan også være med om titlen. Ellers kan veteranen fra min egen klub, Michael Hansen, måske overraske eller Michael Frilund (Birkerød) være et vildskud også" siger Rasmus.

Lodtrækningen har ligesom hos damerne en afgørende betydning for udfaldet, da rækkerne er stærkt besatte og flere spillere kan hamle op med de allerbedste og give dem hårde kampe eller måske endda overraske selv. Det bliver en spændende weekend i Herning, der begynder fredag d. 25. marts kl. 18.

Vi ses til DM 2011.

Følg med i resultaterne under turneringen her

bonnie barr 23-03-2011
Sponsorer Sponsorer Dunlop