Igennem til hovedturneringen

Turen er gået til Reunion Island, en lille ø øst for madagascar, hvor der bliver afholdt turnering ugen ud. Det er en 2,5 star turneringen, men pga. beliggenheden er kvalifikationen ikke så stærkt besat, som udmønstrede sig i at vi kun var 3 psa spillere udover lokals. Jeg fik derved en bye i første runde, da kvalifikationen ikke var fuld og skulle derfor spille kvalifikationsfinale i dag, mod Christophe Andre, en af øens bedre spillere.

 

Jeg kom dårligt fra start og havde svært ved at finde rytmen. Han er en stor spiller og straffede mig for mine upræcise slag. Jeg kunne ikke rigtig få bolden forbi ham og fik derved ikke arbejdet ham rundt, selvom han hurtigt blev påvirket af tempoet. Vi fuldtes ad point for point til 9-9, hvor jeg tog de to næste og lukkede sættet 11/9.

Jeg prøvede at komme igang i anden, men havde svært ved at holde fokus og følte mig stiv i bevægelserne. Han udnyttede alle mine dårlige slag og åbninger, og selvom han lavede fejl var der dog flere vinder og anden sæt gik til ham 8/11.

Det samme spil fortsatte i næste sæt, og jeg havde store problemer med at komme ud af den dårlige rytme og finde mit eget spil. Jeg havde svært ved at føle, hvor han var på banen og spillede krampagtigt. Jeg hang i så godt jeg kunne, men måtte slide for det og kom bagud 7-9. Her lavede jeg en boast som lige sneg sig op, og føltes lidt som om momentum skiftede og han smed de næste to i tinnet på serven. Jeg fik lukket sættet 11/9.

Jeg kom godt fra start i fjerde sæt og spillede mere afslappet efter 2-1 førringen. Nu fik jeg boldene forbi ham, og han fik ikke pauserne til at komme sig. Jeg fik en hurtig føring på 5-0 og kunne forsætte takterne pånær 2 vinderslag fra hans side og kunne ånde lettet op, efter jeg tog sidste point og sættet 11/2.

 

Jeg er lettet over at komme igennem til hovedturneringen efter en lidt dårlig præstation. Selvom kampen tog 43 min var duellerne ikke så lange, og jeg føler mig klar til i morgen. Her har jeg været heldig i lodtrækningen og trukket en anden kvalifikationsspiller som blev en anden lokal spiller. Ser frem til i morgen og forhåbentlig lidt bedre spil.

Link til turneringen her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 21-06-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop