Pigerne:

Sarah Lauridsen og Caroline Lyng spillede fredag begge 2 kampe i deres u13-række. Sarah vandt begge sine nemt 3-0 over en inder og en ukrainer, mens Caroline vandt sin første 3-0 over en inder, men tabte sin anden kamp tæt 3-1 til en velspillende tysker. Sarah er pga. sine to sejre nu sikret en placering i top 8. Hvis Caroline vinder sin kamp i morgen i sin pulje går hun ligeledes i top 8.

Mathilde Lauridsen og Christine Christoffersen spillede kun en enkelt kamp i dag, hvor det blev til to sikre 3-0 sejre til de danske u-15 piger, som nu er i top 16. Der var altså ikke meget nervøsitet at se, selvom det var de unge pigers første kamp i turneringen, og det lover godt for de kommende kampe.

Drengene: 

Magnus Laursen debuterede i dag til sommercamp i u13-rækken, hvor det blev til en debutsejr i første kamp, hvor Magnus slog en belgier 3-1. I anden kamp blev det ligeledes til en sejr over en kroat, hvilket betyder, at Magnus på flot vis har spillet sig i top 16 via godt spil.

Casper ”jernmanden” Kloster vandt sin første kamp i dag 3-1 over en irer, hvorefter han tabte senere på dagen til en 1. seedet velspillende tysker, Lucas Wirths, med 3-0. Tobias Vogt, som i går mødte en velspillende spiller fra Peru, skulle i dag have oprejsning efter en svær lodtrækning. Dette fik han mod en nordmand, hvor det blev til en 3-0 sejr, efter en godt spillet kamp fra Tobias side. Tobias spiller her til aften sin anden kamp i dag, men vi ved endnu ikke, hvordan det er gået ham.

I drengenes U17-række er hele 5 spillere repræsenteret i form af Jens-Christian Wegeberg, Emil Grooss, Christian Steffensen, Sebastian Korsgaard og Thomas Laursen. Alle spillere har spillet to gange i dag. For Jens-Christians vedkommende blev det til en sejr i første kamp mod en amerikaner, hvorefter han tabte til en skarp blokkende schweizer her til aften. Emil Grooss tabte i sin 2. runde kamp til en uhyre skarpt spillende egypter med 3-0 og spillede her til aften mod en svensker hvor det blev til en 3-0 sejr. Christian Steffensen vandt begge sine to kampe over amerikanere i dag, og har derfor fået revancheret sit nederlag til en 4. seedet amerikaner, som han tabte til i går. Sebastian tabte sin første kamp 3-1 efter en god indsats, hvor det desværre ikke var nok til at besejre en skarp schweizer. Vi ved endnu ikke på nuværende tidspunkt, hvordan det er gået Sebastian i hans anden kamp her til aften.
Thomas har spillet godt i dag, og gik tidligere på dagen i top 32, og spiller her til aften mod en dreng fra Hong Kong, hvor vi endnu ikke ved, hvordan det er gået ham.

I U19-rækken skulle alle danskerne i form af Martin Laursen, Christian Jæger, Niclas Dissing og Kasper Svith spille deres kamp om at komme i top 32. Alle danskere måtte desværre se sig slået. Christian og Martin var ellers ude i tætte kampe. Jæger tabte 3-2 til Tommi Ekholm fra Finland, mens Martin tabte en tæt 3-1 kamp til en amerikaner. Svith og Niclas måtte begge se sig slået 3-0. Begge havde en svær lodtrækning, hvor Kasper skulle møde en 9. seedet schweizer, mens Niclas skulle møde en 3. seedet. Svith fik presset sin modstander ud i tie-break i andet sæt, men ellers viste begge danskeres modstandere sig overlegne. I anden kamp i dag vandt Martin og Kasper begge deres kampe relativt ubesværet 3-0, mens Niclas og Christian begge to tabte deres kampe.

Stemningen blandt danskerne er høj og alle har det hyggeligt og nyder til fulde at være i udlandet og spille squash. I morgen venter endnu en dag med hårde kampe, hvor vi blandt andet skal se om Caroline får spillet sig i top 8, ligesom Sarah har. Ligeledes bliver det også spændende at se om Mathilde og Christine får spillet sig i kvartfinalen i u15. Udover dette venter selvfølgelig også alle drengenes kampe, som ligeledes bliver spændende at følge.

Glade, smilende og jublende hilsner fra Jens-Christian, Sarah og Kasper Svith (tak til Mathilde for lån af computer)

junioraktiv 01-07-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop