De første på banen i dag var Christian Steffensen og JC (Jens-Christain) som spillede allerede kl 9. Begge sørgede for en god start på dagen for danskerne med 2 sikre 3-0 sejre. I samme række vandt Emil Grooss og Sebastian ”balleboy” Korsgaard begge deres første kampe. Derefter indkasserede de begge et nederlag trods flot squash og god fight, hvilket betyder at vi i morgen skal have et dansker opgør mellem de to. Også JC og Steffensen tabte deres 2. Kamp i dag. Thomas vandt ligesom de andre sin første kamp nemt, men måtte desværre også se sig besejret efter 4 sæt med en noget så tvivlsom dommer.

 

I rækken under, U15, tabte Casper ”jernmanden” Kloster en meget tæt fem sætter og Tobias Voigt måtte se sig slået af en hårdt slående canadier i 4 sæt.

 

Vores yngste dansker Magnus har de sidste dage klaret sig utrolig flot, men måtte i dag se sig slået ud af hovedrunden af en amerikaner. Selvom Magnus leverede en rigtig flot præstation var det ikke nok og spiller nu om pladserne 9-16.

 

I den ældste række tabte en godt spillende Kasper i 5 sæt og Martin i en meget tæt 3 sætter, mens Christian måtte se sig slået, da han ikke leverede et ordentligt spil. Både Martin, Kasper og Christian kunne om aftenen alle løfte armene med 3 sejre. Også NICK’las Dissing leverede i dag flot spil. Hans modstander trak sig ved første kamp, men han slog i anden kamp en god hollænder.

 

De yngste piger, Caroline og Sarah, spillede i dag kun en kamp som de begge vandt. I morgen kan de se frem til en flot kvartfinale.

 

I U15 kunne Mathilde med flot spil vinde begge sine kampe relativt nemt og spiller i morgen semifinale!!!!!!! Mega fedt J

I samme række måtte Christine desværre se sig besejret i begge sine kamp og spiller nu om pladserne 13-16

 

 I morgen spiller danskeren alle kun en kamp og kan se frem til en lidt nemmere dag.

junioraktiv 03-07-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop