1. Runde til victorian open 

 

Hvis det ikke allerede var gået op for os, at vi var ankommet midt i Melbournes strengeste vinterperiode så fandt vi hurtigt ud af det, da vi ankom i den ekstremt kolde squashklub MSac i centrum af Melbourne. Efter to dages træning i klubben, hvor vi fik spillet os ind på de kolde og langsomme baner var vi klar til dagens kampe.

I min første runde i Victorian Open stod jeg foran turneringens 12. seedet australier, Selena Shaikh. Efter en god lang opvarmning, hvor jeg fik spillet mig godt ind på banen var jeg klar til at lægge det nødvendige pres på modstanderen i første sæt. Med nogle præcise angrebsslag og få fejlslag bragte jeg mig hurtig foran og vandt sættet 11-6. I andet sæt fortsatte jeg mit tempofyldte spil og mit vellykkede kortspil fra første sæt og tog sættet 11.4. Trods en velspillende australsk modstander med et godt grundspil var det ikke nok til at bryde mit spil i dag og jeg hev 3. og sidste sæt hjem med cifrene 11-6.

I morgen står kampen om en plads i top 8 mod 7. seedet Amanda Cranston fra New Zealand. Jeg håber her på at kunne fortsætte mit gode spil fra i dag og ser frem til en god kamp.

I første runde havde jeg trukket Bae Chi Mi fra Korea. Ikke en person jeg har spillet mod før eller kender, men jeg har alligevel formået at trække hende i første runde i 3 ud af 4 turneringer på vores tur her til Australien ! Jeg havde lidt svært ved at få nerverne under kontrol. jeg er ikke nået at blive specielt fit efter operationen i min hånd så det vejer lidt tungt mentalt. For at sige det mildt var hun ikke vildt god, men jeg formåede alligevel at sætte et sæt til hvilket var lidt af en bedrift. De 3 sæt jeg vandt, vandt jeg dog ret overbevisende ! Hun gik meget efter vindere hele tiden og nogle gange lykkedes det og andre gange lykkedes det slet ikke.
1. Sæt kom jeg hurtigt foran 5-1, hun kom dog igen men jeg var hele tiden 2-3 point foran og vandt 11-7. 2. Sæt fik hun brugt alle sine vindere og hun gennembankede mig 11-4. I 3. Sæt kom hun hurtigt foran 4-1 hvilket var det sidste point hun fik i sættet og jeg hev det hjem 11-4. 4. Sæt var hun også foran 2-0 og jeg vandt sættet 11-2.
Så det blev til en 3-1 sejr efter en meget langsom start, nu er nervøsiteten spillet væk og i morgen skal jeg møde 6. Seedede Liu Tsz-ling fra Hongkong som ligger nummer xx i verden. Det er muligt, men det blir en lang og sej kamp.

 

Sally Skaarenborg

elzbieta 08-07-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop