Pioneer - femte og sidste dag!

Dagen startede med at de bedst placerede danskere skulle spille deres kampe. De allerførste på banen var Danmarks upcoming superstjerner, u13-pigerne Caroline og Sarah. Sarah skulle møde en teknisk god inder, men trods den gode teknik viste Sarah sig at være overlegen og vandt kampen 3-0 og fik derfor en flot 7.plads! Caroline skulle møde en egypter – det skulle vise sig at blive tæt affære som Caroline heldigvis trak sig sejresrigt ud af. Caroline blev derfor nummer 5 hvilket til Pioneer er nok til en podieplads – sådan Caroline vi er alle stolte af dig.
Mathilde skulle nu spille om 3. pladsen mod Kip Quiney. Mathilde kom godt fra start og hev første sæt i land, men derefter mistede Mathilde pusten og måtte desværre sande et nederlag, men når alt kommer til alt kan Mathilde være super tilfreds med sin turnering da også hun nu kunne glæde sig til præmieoverrækkelsen. Det var nu Magnus’ tur til at spille mod en egypter. Magnus fik en uheldig start og tabte de to første sæt, derefter kom Magnus stærkt tilbage men tabte desværre i 5 sæt – Magnus blev derfor nummer 16. Den sidste unge spiller skulle nu spille, Casper Kloster. Han spillede en lang tæt kamp mod en canadier, det blev en rigtigt løbekamp som Kloster er så kendt for, men Kloster måtte desværre ligesom Magnus indkassere et nederlag på 2-3.
Thomas var den første af de ældre spillere der skulle spille, han spillede en fornuftig kamp med god squash og vandt uden problemer 3-0, Thomas endte derfor som nummer 23!
Sebastian spillede samtidig med Thomas i det andet center, ”Balleboy”, som han kaldes, spillede mod en lille belgier, som tydeligvis havde svært ved at finde sine targets, hvilket ”Balleboy” udnyttede og vandt 3-0. Sebastian blev nummer 39. Emil skulle spille lige efter Sebastian. Emil fik ikke en ligeså god start som Sebastian og kom bagud 0-2, men han fik heldigvis vendt opgøret til en sejr på 3-2 – nemt 13-11 i femte som Busi plejer at sige det. Emil Blev nummer 37.
Jens Christian skulle møde en schweizer, JC spillede et højt tempo som var nok til en sikker sejr, som sikrede Jc en 87’ene plads.
Niclas Dissing fik efter Jægers kamp at vide han ikke skulle spille i dag da hans modstander havde trukket sig, derfor var der kun 2 kampe tilbage for danskerne i dag. Jæger mødte en meget sympatisk franskmand som beklageligvis var ligeså god til squash som han var sympatisk – derfor blev det til et nederlag på 0-3 og Jæger endte derfor som nummer 50.
Sidste kamp i dag var et danskermøde mellem nummer et og to fra u19 dm, forsvarende danmarksmester Kasper Svith og Martin Laursen som er nummer et på ranglisten. Kampen blev som forventet en god og seervenlig kamp, Martin vandt 3-1, men begge spillere kunne efter kampen være stolte over en god præstation to top 45 placeringer!

Mathilde og Caroline blev fortjent fejret ved præmieoverrækkelsen med mange klap og pift da de modtog deres velfortjente præmier og pokaler!

Dagen blev fornemt afsluttet med en tur på Subway (sandwichbar), trods problemer på vejen. Først var den en hvis person der skrev forkert på GPSen – flot Christine! Derefter havde Subway ikke flere brød og vi måtte alle med tomme maver gå 3 kilometer til næste Subway.

Alt i alt har det været en god turnering. Vi har alle haft det super hyggeligt og vi ser alle frem til Dutch Junior Open!
- Emil Grooss og Magnus Laursen.   
   

 

junioraktiv 05-07-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop