Afgørelse på henvendelse fra Kim Øvlisen på vegne af klubberne i elitedivisions oprykningsspillet.Henvendelsen går på at man ønsker at afvikle oprykninsspillet over to weekender.

 

Afgørelse

 

DSqFs bestyrelse og turneringsudvalg (Kristian Frost og Bo Christiansen, KSK har ikke deltaget i afgørelsen) har med hjemmel i Regler for Danmarksturneringen § 10 st. d og e bestemt undtagelsesvis at dispensere således,

at det accepteres at oprykningsspillet afvikles som skitseret ovenfor.

 

Det betyder at spillere der bruges til den første holdkamps weekend er låst i forhold til at spille holdkampe på klubbens øvrige hold i runde 1,2 og 3. Spillere der spiller den anden holdkampsweekend er låst for at spille på klubbens øvrige hold i runde 4+5.

 

Uddrag af reglerne §10

 

d. Såfremt de implicerede klubber i en holdkamp indbyrdes kan blive enige om at flytte hele holdkampen (alle kampe skal afvikles samme dag!), kan dette lade sig gøre. Tidsrammerne for en sådan flytning er, at holdkampen ikke må afvikles tidligere end ugen op til holdrundedatoen og skal være afviklet inden en uge efter holdrundedatoen. ”Turneringsudvalget” skal orienteres om flyttede kampe. For så vidt angår mellemspil og op/nedrykningskampe gælder, at flytning af disse kræver godkendelse af ”Turneringsudvalget”. For alle ændringer af kampdato gælder, at alle de involverede klubber kan blive enige om et tidspunkt.

e. Tvivlsspørgsmål vedrørende afvigelser fra det oprindelige turneringsprogram og fastsættelse af nye spilledatoer kan af turneringsledelsen eller af de implicerede klubber indbringes for ”Turneringsudvalget”, hvis afgørelse i så fald er afgørende og endelig.

 

 

Denne afgørelse kan appelleres til appeludvalget inden 4 uger.

 

 

Læs hele afgørelsen her

Carsten Lausten 19-01-2011

DM Herning

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop