1. Rundte

Turen gik til Gdansk, Polen denne gang. Her har de lige lavet et nyt squashcenter med 5 baner som blev færdig for et par dage siden, men de laver dog stadig små justeringer. Jeg havde en kvalifikations spiller, og efter lodtrækningen blev det Johan Bouquet (FRA).

 

Jeg kom fint fra start. Banen var lidt død, og skulle lige vende mig til begge sidevægge var af glas. Jeg følte mig okay tilpas på banen og efter en lidt dårlig start med for mange fejl, fandt jeg rytmen og arbejdet mig ind. Jeg fik sat lidt mere tempo i duellerne og tog første sæt 11/5.

 

Anden sæt lignede en del første. Han fik et par point i starten, hvorefter jeg fik arbejdet ham bedre rundt og fik styret duellerne. Det høje tempo havde god effekt, og han kunne ikke rigtig svare igen. Anden sæt gik forholdsvis hurtigt og jeg lukkede det 11/3.

 

Tredje sæt var lidt mere ukoncentreret. Vi fulgtes ad, men jeg ville gerne afgøre boldene lidt for hurtigt og gav ham flere muligheder. Han begyndte at tro lidt på det, og jeg kom bagud 7/9. Jeg fik dog arbejdet mig tilbage med lidt mere fornuftigt spil og kom på matchbold 10/9. Her lavede jeg dog en fejl, men jeg kunne efterfølgende tage de to næste og lukkede sættet 12/10.

 

I morgen står jeg overfor Patrick Miescher (SUI) som kom igennem kvalifikation og vandt første rundte i dag. Umiddelbart en spiller jeg burde kunne slå grundet hans lavere placering, men nu må vi se hvordan tingene forløber i morgen. Hvis jeg skulle trække mig sejrrigt ud venter semifianlen således senere på dagen i morgen, hvor jeg er i samme halvdel som Jens Schoor (GER) (første seedet).

 

Link til hjemmeside her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 24-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop