Som I nok har set på hjemmesiden er turneringsprogrammet blevet forsinket af klagesager i appeludvalget, samt at der skal spilles kvalifikationskampe til første divisions oprykningsspillet i Vestkredsen.

 

 

Vedhæftede foreløbige turneringsprogram mangler derfor alle rækker fra dette oprykningsspil og ned. Rækkernes sammensætning i hhv. syd og midt/nord afhænger af hvem der vinder kampene. Kampene spilles nu lørdag-søndag 15-16 januar. Program for de berørte rækker kommer hurtigst muligt efter kampene er afviklet.

 

 

Vi er ligeledes klar over at det måske kan være svært at nå at booke baner til kommende weekend. Det er fortsat muligt at flytte kampene. Det forudsætter, at begge klubber er enige om flytningen. Er enigheden opnået SKAL det meddeles forbundskontoret hvortil kampen flyttes, det er ikke nok kun selv at flytte den i Squashportalen!

 

Reglerne foreskriver, at en flytning skal godkendes af turneringsudvalget og at en kamp højest kan flyttes til en uge efter rundens afslutning. Turneringsudvalget har bestemt at grundet den ekstraordinære situation med turneringsprogrammet så skal en flytning meddeles og godkendes af forbundskontoret og fristen for kampenes afvikling strækkes til umiddelbart før starten på næste holdrunde.

Det vil sige, at sidste dato for afvikling af første holdrunde (i programmet kaldet runde 6) er torsdag d. 3. februar.

 

 

Kig programmet grundigt igennem og tjek om det er muligt for din klub at spille hjemme de datoer det er planlagt! Rapporter evt. fejl til forbundskontoret, og aftal eventuelle flytninger med den pågældende klub.

 

Vi glæder os til en spændende forårsturnering!

 

Se programmet her

 

Carsten Lausten 14-01-2011

DM Herning

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop