Finalen

Jeg stod overfor Dylan Bennett (NED) i finalen i Dublin, så indtil videre havde vi begge levet op til vores seedning. Desværre kunne jeg ikke ændre på dette og tabte kampen 3-2.

 

Første sæt kom jeg meget dårligt fra start. Jeg var hurtigt bagud 4-0 og kunne ikke finde rytmen i mit spil. Jeg lavede for mange uprovokerede fejl, og første sæt var hurtigt overstået - 3/11.

 

Dette måtte der laves om på, så gik ind til andet sæt med mere tålmodighed, og klar til at arbejde for sagen. Det bølgede lidt frem og tilbage, og vi fulgtes ad til 5/5, før jeg kunne få slået hul. Her kom jeg ind foran og fik hentet flere at hans korte bolde. Jeg tog de næste seks dueller og sættet gik til mig 11/6.

 

Tredje sæt var et meget jævnbyrdigt sæt. Han kom bedre ind og hans drop fra baghånds hjørnet og boast, voldte mig mange problemer. Jeg måtte arbejde hårdt for hvert point, men hang med så godt jeg kunne. Jeg kom bagud med 8/5, men fik arbejdet ham godt rundt, som gav udslag i nogle uprovokerde fejl fra hans side. Dette fik jeg udnyttet til fulde og lukkede sættet 11/8.

 

Fjerde sæt kom jeg dårligt fra start. Han fik et hurtigt hul, og jeg kom lidt på mellemhånd i duellerne. Banen og bolden virkede meget død, som gjorde at den første der kom ind foran og gik kort, næsten var sikker på at vinde duellen. Jeg havde svært ved at få boldene forbi ham, og han var hurtigt ude på mine kryds og tog sættet 6/11.

 

Femte sæt blev en tæt affære. Duellerne bølgede frem og tilbage, og jeg måtte kæmpe for at hænge på. Han fik igen nogle lette point nede fra baghåndshjørnet som var alt eller intet, men det fungerede godt for ham på dagen. Jeg fik presset mig til en 8/6 førring, men her blev jeg sendt på en god løbetur som udmattede mig en del. Han kom på 8/8 og næste duel endte med et heldigt slag til min fordel, og jeg var oppe 9/8. Næste duel var ligeledes hård, og desværre fik han skrabbet to tight bolde op i det forreste baghåndshjørne, hvor den sidste lige sneg sig op over tinnet. Jeg måtte desværre se sættet glide væk, da han tog de efterfølgende point og lukkede kampen 9/11 efter 55 min spil.

 

Lidt skuffet over at jeg ikke at få lukket kampen. Femte sæt kunne have gået begge veje, men han formåede at udnytte den døde bane bedre end mig, og det blev udslagsgivende i sidste ende.

 

Link til hjemmesiden her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 23-10-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop