Klar til semifinalen i Dublin

Dagens modstander var Geoffrey Demont (FRA), som jeg ikke tidligere har mødt. Han er dog lavere rangceret end mig på PSA-ranglisten så mulighederne så gode ud.

 

Første sæt bølgede lidt frem og tilbage. Banen var mere død da det var den sidste kamp, og jeg havde svært ved at finde min længde. Han lavede dog nogle fejl, og jeg prøvede at arbejde ham godt rundt. Mit korte spil fungede ikke optimalt, og han kæmpede hårdt smat fik mange bolde tilbage. Jeg fik dog lukke sættet 11/7 forholdvis konfortabelt.

 

Anden sæt kom jeg bedre fra start. Jeg kom ind og styrede duellerne og fik arbejdet ham godt rundt. Jeg følte jeg var i kontrol og efter et nogle lange dueller, hvor han arbejde hårdt, begyndte han at vise tegn på træthed. Det gav nogle lette point til mig i de næste par dueller, men så mistede jeg lidt fokus. Jeg gik for hurtigt kort og han fik troen tilbage, og kæmpede sig tilbage i sættet. Helt farligt blev det dog aldrig og lukkede det ligeledes 11/7.

 

Tredje sæt var lidt en rodet affære. Fik ikke helt nok dybde i mine længder igen, og selvom han vidste træthed, fik jeg ikke helt udnyttet det. Vi fulgtes ad til 6-6 hvor jeg slog et hul og kom på matchbold ved 10/7. Jeg spillede dog ikke helt fornuftigt og måtte bruge 3 matchbolde før jeg lukkede kampen 11/9 efter 39 min spil.

 

I morgen står jeg i semifinalen overfor Ben Coleman (ENG). En spiller jeg heller ikke tidligere har mødt, men som har haft en svære vej til semifinalen end mig så chancerne skulle være gode.

 

Link til turneringen her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 21-10-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop