Klar til finalen

I dag stod jeg i semifinalen overfor Ben Coleman (ENG). En spiller jeg ikke tidligere har mødt, men synes at mine chancer så gode ud, grundet hans vej kontra min til semifinalen.

 

Første sæt kom jeg godt fra start. Jeg var foran ham på t'et, og fik arbejdet ham godt rundt på banen. Jeg fik afgjort bolde på hans løse bolde, og satte et godt tempo. Sættet gik hurtigt og efter små 5 min, havde jeg lukket det 11/2.

 

Efter denne gode start fik jeg måske lullet mig selv lidt i søvn, og han kom bedre med i andet sæt. Jeg lavede lidt for mange fejl, og tog de forkerte beslutninger på de åbne muligheder. Vi flugtes ad i point, men jeg kom op 8-6. Her lavede jeg dog nogle dumme fejl, og han fik fisket nogle strokes, og jeg tabte sætte 8/11.

 

Jeg fandt rytmen igen i tredje sæt, og fik styret ham lidt bedre rundt. Han hang mest med på mine fejl, og havde stadigvæk problemer afgøre boldene på de åbne bolde. Helt tæt blev det dog aldrig og lukkede sætte 11/5.

 

Fjerde sæt lignede meget tredje. Han begyndte at virke lidt mere træt og lavede flere fejl. Måtte dog arbejde lidt for det, men begyndte at få godt styr på ham. Jeg fik slået et hul, og han begyndte at miste troen på det, og lukke ligeledes fjerde sæt med 11/5.

 

I morgen står jeg overfor Dylan Bennett (NED) i finalen. Han er første seedet, og vi har mødtes et par gange. Sidste gang måtte jeg desværre inkassere et 3-2 nederlag til hold VM, så håber på at få revanche i morgen.

 

Link til officielle hjemmeside her

 /Rasmus M Nielsen

senioraktiv 22-10-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop