Sally Skaarenborg har været i Kuwait 

 

I dag startede turneringen i Kuwait som er min første hovedturnering i en 8,000$.

Så det, i sig selv, er jo super, meeen man slipper sjældent godt fra lodtrækningen i sådan en situation og jeg skulle da også spille mod 1. Seedet Emma Beddoes fra England ! Ikke så heldigt !

 

Første sæt var rimelig tæt og vi var lige ved 9-9, men hun var hele tiden et skridt foran mig og jeg brugte ufatteligt mange kræfter på at hente mange bolde. Jeg blev rigtig træt og hun vandt første sæt 11-9.

2. Sæt var en hurtig affære, jeg havde nogle lidt dumme bolde og hun nogle gode dueller så jeg var hurtigt bagud 6-1, så den var svær at komme ud af igen og hun vandt sættet 11-4, ved konstant at holde mig tilbage på banen så jeg ikke rigtig kunne komme til at angribe og når jeg endelig gik kort var hun hurtig på boldene.

3. Sæt var lidt bedre, jeg kom bagud 5-0, men hentede hende til 5-5 og igen her taber jeg hovedet de næste 3 point og igen skal jeg hente det. Jeg får ikke helt hentet det og taber sættet. 11-7 eller 6, jeg kan ikke helt huske det.

 

Men som jeg nok havde kunnet gætte fra starten blev dette min eneste kamp her i Kuwait, men det var godt at prøve og der kan tages en del med videre mod Santiago Open i uge 42 .

 

/Sally

 

Kristian Frost har været i Valencia

 

Første runde blev desværre endestationen for mig i Valencia. Jeg vidste udmærket på forhånd at turneringen ikke ville blive nemt. PSA har lanceret et nyt system at udregne ranglisten på. Dette gør at spillere på alle niveauer nu kan spille alle turneringer. Turneringen i Valencia var dermed ikke nogen undtagelse og med en hovedturnering, hvor sidste mand inde var 70 i verden var der ingen nemme kampe.

 

Jeg havde trukket Greg Marche i første runde. Jeg har spillet mod Franskmanden utallige gange uden at vinde og denne gang forblev historien den samme. Jeg startede ellers utrolig godt og vandt første sæt 11/2. Jeg startede lige så godt i andet, men første sæt var længere end man kunne forvente – det tog hele 15 min. Vi fulgtes til 7/7 hvor jeg efter en ufattelig lang duel slå bolden direkte i gulvet efter at have gættet helt rigtig på et dårligt kryds Marche slog. Det tog pusten lidt fra mig og han fik et lille forspring og lukkede sættet. Jeg fik en meget dårlig start på tredje sæt og ved stillinen 6/1 til Marche måtte spillet afbrydes, da han havde slået sig og nu blødte fra knæet. Jeg fik en lille pause ud af det, hvor jeg også fik ringet hjem og fik en peptalk fra min mor J Jeg tabte sættet 11/2, men jeg havde fået fornyet energi og jeg følte ikke det var umuligt at vende kampen til min fordel. Jeg kom desværre bagud i starten af fjerde, men jeg fik spillet nogle rigtig gode dueller og bragte mig foran. Jeg formåede at holde føringen og nappede sættet. Jeg havde virkelig troen på sejr, da jeg gik ind til femte sæt, men desværre måtte jeg erkende at fjerde sæt virkelig havde sat sine spor og jeg blev decideret kørt over til sidst, hvilket på ingen måde reflekterede den intensitet og det høje niveau, der havde været gennem kampen. Jeg tabte sættet 11/1 og dermed kampen 3/2.

 

Der er ikke meget at sige om kampen udover jeg kommer til at lære ekstremt meget af denne oplevelse og der er helt sikkert en masse ting jeg kan tage med hjem i baggagen. Ikke dermed sagt jeg er ikke er ufattelig skuffet over nederlaget.

 

Næste gang går turen til Rotterdam, hvor jeg skal spille VM i slutningen af oktober.

 

/Kristian

 

Carsten Lausten 07-10-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop