1. runde 

Jeg skulle møde Brogan Lane fra England i første kamp i kvalen til VM !

Hun er stadig junior, det er somme tider svært at vide hvor gode de er da der er mange juniorer på WISPA Touren som spiller rigtig godt og jeg havde kun set hende spille for et par år siden !

Så jeg startede bare stille og roligt og fik mit længdespil til at køre og vandt første sæt rimelig komfortabelt med 11-6. Vi fulgtes ad op til 6-6 og derefter trak jeg fra !



2. Sæt gik rimelig hurtig og jeg vandt også den 11-6 ! Hun blev lidt frustreret og prøvede at shotte på rigtig meget ! Nogle gange lykkedes det og andre gange ikke !



I 3. Sæt trak jeg hurtigt fra og var foran 9-2 ! Det handlede egentlig bare om at slappe af og spille mit spil og køre den hjem stille og roligt ! Hun fik nogle rigtig gode og lidt heldige slag ind og hun kom stille og roligt op, men lavede så 1 fejl og så havde jeg min første matchbold ! Jeg fik kampen på min 2. Matchbold !



Det var ikke den hårdeste kamp, og i morgen har jeg Lauren Briggs fra England. Jeg har aldrig spillet mod hende før men hun ligger nummer 37 på ranglisten, så jeg er vidst underdogen i morgen.

 

2. runde

 

2. Runde i kval blev endestationen til VM, i dag skulle jeg møde 37 i verden Lauren Briggs og jeg vidste godt at det ville blive en stor mundfuld, men jeg synes jeg gik til opgaven med oprejst pande og jeg prøvede alt hvad jeg kunne og startede rimelig godt i første sæt. Hun fik bare konstant sat et psyko pres på mig og jeg skulle løbe langt hele tiden og stærkt. Så jeg tabte 1. Sæt 11-7. Jeg spillede nogle okay dueller og kæmpede godt, men hun skulle ikke have meget plads for at angribe hele tiden.

2. Sæt kom jeg godt fra start og førte 4-2.... Her sluttede det så også og hun kørte mig fuldstændig kold og hun vandt sættet 11-5. Derfra var det godt nok op ad bakke !

3. Sæt kom jeg hurtigt bagud rigtig meget selvom jeg prøvede alt hvad jeg kunne så pumpede hun konstant til bolden og sendte mig rundt i alle hjørner og fangede mig konstant på det forkerte ben !

Jeg synes det var vildt fedt at spille mod en jeg aldrig har spillet mod før og som er så meget bedre end mig selv. Der var mange gange hvor jeg tænkte at hun spillede vildt godt, så jeg må hjem og træne lidt mere og så er jeg klar til det næste møde med hende.

 

Mit gennemsnit på ranglisten er 41,4 og jeg fik 105 point for denne turnering så pointmæssigt har det været den bedste turnering nogen sinde for mig og det vil give mig en plads i top 100 som var mit klare mål for år 2011 ! Så jeg er rigtig glad og forberedt på at arbejde videre mod mine næste mål ! 



Carsten Lausten 31-10-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop