Caroline tabte desværre sin kvartfinale i en tæt kamp mod en dygtig egypter. Caroline, som ellers var seedet nr. 1, måtte derfor tage til takke med at spille om placeringerne 5-8 senere på dagen. Her gjorde hun dog rent bord da hun rensede sin modstander 11-1 11-5 11-1.

 

Sarah havde tidligere på dagen ligeledes slået hende i tre sæt, så hun var videre ti semifinalen. Her tabte hun dog til Carolines overmand i 3 sæt, men har chancen for at komme på podiet i morgen, hvor hun spiller om placeringerne 3-4.

 

Theis tabte dagens første kamp i 3 tætte sæt. Hans modstander var en spinkel type så Theis havde ellers det fysiske overtag, men det lykkedes ham ikke at udnytte det. Senere på dagen i sin anden kamp kom Theis bagud 0-2 i sæt, men kæmpede sig flot tilbage og vandt 13-11 i femte sæt.

 

Mathilde tabte desværre sin kvartfinale stort til en velspillende egypter. Credit til egypteren men det lignede dog at Mathilde ikke helt ramte sit niveau. Mathilde fik spillet frustrationerne ud af kroppen da hun vandt 11-2 11-1 11-2 overlegent i dagens sidste kamp.

 

Christine kom foran 2-0 i sæt i sin første kamp og det lignede en komfortabel sejr. I tredje sæt mistede hun dog fokus lidt og tabte 4-11. Fokus var dog tilbage i fjerde og Christine vandt uden problemer. Christine vandt også si anden kamp, endda i 3 sæt, på trods af lidt træthed efter sin første kamp.

 

Thomas skulle i dag spille mod en israelsk kending, som har været væk fra internationale turneringer et års tid. Det lignede fra start en sikker sejr til Thomas, men israeleren fik spillet sig op samtidig med at Thomas ikke kunne få den sidste præcision ind i sit grundspil. Det blev til 3 meget intense sæt, men alle 3 gik til Thomas i tiebreak. Senere mødte han en nyoprykket, men meget velspillende, tysker. Thomas virkede lidt træt efter dagens første kamp og selvom han tog 3. sæt kunne han ikke rigtig matche tyskerens gode grundspil på dagen.

 

Emil bragte sig knebent foran 2-0 mod en hollænder i sin første kamp, men satte trumf på da han sikrede sig 3. sæt og kampen med en sætsejr på 11-0. Desværre tabte han senere en lang femsætskamp mod Jordy Camps med 11-13 i sidste sæt.

 

Kasper fik en god sejr i sin første kamp mod Sam Ellis. Alle sættene var relativt tætte, men Kasper tog den hjem i 3 sikre sæt. Desværre tabte han sin kamp om aftenen, den såkaldte ”consolation plate” mod en godt spillende spanier med 0-3.

 

Martin skulle møde Marc Ter Sluis fra Holland. Han tabte de to første sæt relativt hurtigt, men momentum skiftede fuldstændig da Martin tog 3.sæt og bragte sig på 8-3 i fjerde. Her begyndte modstanderen dog at spille mere tålmodigt og kombineret med lidt nerver fra Martins side mistede han føringen og tabte 9-11. Senere skulle han møde en schweizer og skabelonen for kampen var næsten den samme. Modstanderen vandt de to første sæt ret problemfrit, men Martin kom igen i 3. hvor han begyndte at spille lidt langsommere og mere præcist. Desværre kunne han ikke udnytte én af de seks sætbolde han havde og tabte altså 0-3.

 

Line tabte desværre sin 2. kamp ved hele turneringen i 4 sæt. Det var en rigtig tæt kamp, men desværre kunne Line ikke hive fjerde sæt hjem (kombineret med problemer med at holde styr på scoren fra dommerens side). På grund af den underlige turneringsopbygning har Line kun fået groteske 2 kampe ved hele turneringen hvilket må siges ikke at være optimalt.

 

Af Martin S. Laursen

junioraktiv 06-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop