Dialog om markedsføringsinitiativ

Henriette og Per Eckert mødtes mandag aften i Silkeborg med repræsentanter for DSqf.

Som Henriette og Per Eckert for nogen tid siden offentliggjorde på debatforum, har de fået "en vanvittig idé" - nemlig at slå et stort slag for en bedre markedsføring af squash i Danmark med det formål at generere nogle ressourcer som kan komme squashspillet til gode.

Fra DSqf's side hilses et sådant initiativ meget velkomment. Vi har jo ikke i forbundet været ret heldige med at finde sponsorer, så det var nærliggende at reagere - og agere - på familien Eckert's henvendelse om et eventuelt samarbejde mellem de 2 initiativtagere og forbundet.

Mandag aften drog Allan B. Christensen og Tom Kjærbye fra DSqF's bestyrelse samt sekretariatsleder Carsten Lausten til Silkeborg for at drøfte udviklingen med Henriette og Per. Efter et par timers snak blev konklusionen, at DSqF på nuværende tidspunkt ikke synes, tiden er inde til at gå direkte ind i projektet. Der skal imidlertid ikke herske tvivl om, at forbundet også fremover vil følge projektets fremdrift og eventuelt senere genoptage drøftelserne med de 2 initiativtagere - og i mellemtiden vil vi bistå projektet så meget, det er muligt.

Vi håber naturligvis, at projektet vil vise sig levedygtigt og udvikle sig i den ønskede retning.

/Tom Kjærbye

Carsten Lausten 16-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop