Kvartfinalen

I kvartfinalen stod jeg overfor Patrick Miescher (SUI), som jeg ikke tidligere har mødt. En yngre spiller som kom igennem kvalifikationen og vandt første rundte i går.

Jeg kom godt fra start. Han virkede lidt nervøs, og jeg fik hurtigt en stribe point. Han spillede upræcist, og jeg fik en del muligheder for at afgøre boldene, som jeg udnyttede. Han fik et par point efter en 7-0 førring, men jeg lukkede sættet 11/2.

Andet sæt kom han lidt bedre med. Jeg gik lidt for hurtigt kort og lavede nogle fejl som fik ham i gang. Jeg kom bagud med 4-7, hvorefter jeg fandt tilbage til spillet og arbejde mig ind i sættet igen. Herfra afgav jeg ikke et point og tog sættet 11/7.

Tredje sæt var lidt som andet. Jeg var lidt for ukoncentreret og ville gerne afgøre boldene for hurtigt. Han fik mere tro på og spillede sin chance, og jeg måtte arbejde lidt mere for det. Duellerne blev lidt længere, og jeg fik hentet hans forspring og kom på matchbold 10-9. Jeg fik det dog ikke lukket og han kom på 10-11. Herfra fik jeg dog styr på det igen og lukkede sættet 13/11.

 Semifinalen

Semifinalen var ligeledes sat til at blive afviklet senere på dagen. Her blev modstanderen Lucas Serme (FRA). Ligeledes en ung spiller på vej frem, som jeg tidligere har mødt og slået 3-1.

Første sæt var tæt. Vi fulgtes ad og skiftede til at tage point. Jeg fik arbejdet ham godt rundt, men han bevægede sig godt og fik meget tilbage. Han tog også flere chancer, som han havde god effekt med, og havde svært ved at få slået hul. I slutningen af sættet begyndte han at vise lidt tegn på træthed, og jeg fik kørt sættet hjem 11/9.

Andet sæt prøvede han at være mere aggrestiv, men jeg fik hentet det meste og kontra angrebet godt. Jeg fik arbejdet ham godt rundt, og trætheden begyndte at sætte sine spor. Der kom lidt flere fejl fra hans side samt åbne bolde. Jeg fik arbejdet mig i front og kunne tage sættet 11/5.

I tredje sæt var det med at holde hovedet koldt. Dette lykkedes og jeg fik bibeholdt takterne fra sidste sæt. Han begyndte at være godt flad, men kæmpede så godt han kunne. Der var dog ikke megen slinger i valsen og efter 2 missede matchbolde tog jeg sættet 11/5 og kampen 3-0.

Derved er jeg igennem til finalen hvor jeg skal møde Chris Fuller (ENG). En spiller jeg ikke tidligere har mødt, så håber på at kunne fortsættet takterne og få min tredje PSA titel i hus.

 

Link til hjemmesiden her

/Rasmus M Nielsen 

 

senioraktiv 26-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop