Turen går til Vancouver

Jeg ankom til Vancouver for et par dage siden for vende mig til tidsforskellen (9 timer), og derved få en optimal forberedelse til turneringen. Jeg havde ikke fået den letteste lodtrækning, og i første rundte stod jeg over for Jan Koukal nr. 48 i verden og tredje seedet i turneringen. Jeg kender ham tilbage fra juniordagene, men er ved at være mange år siden, jeg sidst har mødt ham.

 

Første sæt startede ud i et højt tempo. Bolden kom hurtigt fra front væggen, og Jan kom bedste ud af starthullerne. Jeg kom bagud 2-0, men kom så små med og hentede ham ved stillingen 4-4. Det var vigtigt at få boldene tight og krydsene bredde, da han er en giftig spiller til at afgøre boldene på åbne muligheder. Jeg følte mig godt tilpas på banen, og var hurtigt på bolden, og fik sat et højt tempo han ikke brød sig om. Han havde svært ved at finde rytmen, og jeg fik slået hul. Han hang dog på til stilligen 8-7, hvor jeg efter en lang duel kunne se lidt træthed hos ham og lukkede sættet 11/7.

 

Nu var vejen fundet, men spørgsmålet var hvad han ville svare igen med. Jeg kom godt ud af startblokkene i anden, og fortsatte med det høje tempo. Jeg spillede frit og tog boldene kort på de åbne muligehder. Jeg fandt en god balance mellem det aggressive og henholdne spil og formåede at bringe mig på 7-0. Det var især mine hårde flade kills på det lave tin der voldte ham problemer. Han fik lavet en enkelt vinder og en fejl fra min side gav sifrene 11/2.

 

Nu var det med at holde hovedet koldt og ikke lukke ham ind i kampen. Jeg spillede lidt mere tålmodigt og fik arbejdet ham godt rundt. Angreb på mulighederne med marken, og blev ved med at holde fokus. Jeg kom på med 8-0, før jeg dog blev lidt for ivrig. Tingene fungerede så godt, så ville lidt for meget. Det gav et par point til ham, men jeg fandt dog ind i rytmen igen og kunne lukke tredje sæt 11/3 efter en 45 min spil.

 

En rigtig god start på turneringen. Håber på at takterne kan fortsætte i morgen hvor jeg står over for Jens Schoor. Sidste gang vi mødtes måtte jeg inkassere et 3-0 nederlag, men håber på jeg kan ændre på tingene i morgen.

 

Link til hjemmesiden her

 

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 11-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop