Kvartfinalen

I dag stod jeg over for tyske Jens Schoor som befinder sig på 83 pladsen på verdensranglisten. Umiddelbart en mere overkomme modstander end gårsdagens kamp, dog måtte jeg inkassere et nederlag ved vores sidste møde.

 

Første sæt startede lidt nervøs ud. Han lavede to killshots i forhånden fra lidt for løse kryds fra min side. Det var nogle korte dueller i starten, men jeg kom godt ud af de fleste og bragte mig på 5-3. Herfra prøvede jeg at sætte et højt tempo, som havde god effekt og han kunne ikke komme ind og angribe. Jeg følte jeg var i kontrol og lukkede første sæt 11/5.

 

Anden sæt lignede meget første. Jeg fik arbejdet ham godt rundt og var hurtig på hans korte bolde samt straffede ham på hans løse. Jeg fik et godt hul, men fokus missede lidt til sidst som gav ham et par point. Jeg fik dog afgjort sættet ved stillingen 10/7.

 

Tredje sæt prøvede Jens at ændre tempoet. Han løftede bolden mere, og jeg var lidt for ivrig efter at få det gjort færdigt. Det resultede i lidt for løse bolde, som han kom ind og afgjorde. Han fik selvtilliden tilbage og fik lavet nogle gode shot, og jeg var bagud 3/7. Jeg fik dog mere styr på spilelt, og fik arbejdet mig stille og roligt tilbage i sættet. Jeg måtte dog desværre se sætte glide væk på en lidt heldig bold ved stillingen 9/10.

 

Fjerde sæt fik jeg arbejdet mig lidt mere tålmodigt ind. Jens hang stadigvæk på og havde fået lidt mere tro på det, men jeg følte stadigvæk jeg var ovenpå. Der skulle arbejdes lidt mere, men dette gav resultat ved fejl fra hans side. Jeg kom foran 8-4, men falt dog tilbage i det lidt for ivrige spil for at få afgjort kampen. Han kom stille og roligt tilbage, men jeg kom først på sætbold ved stilligen 10-9. Han fik reddet den, og de næste dueller blev lange hvor der måtte kæmpes meget. Han redde den ene matchbold efter den anden, men ved fjerde fik jeg endelig afgjort kampen og lukkede sætte 13/11 efter en 65 min spil.

 

I morgen står jeg overfor første seedet i turneringen Shahier Razik (CAN) nr. 31 i verden. Bestem ikke nogen let opgave, men må se om spillet kan fortsætte, og om jeg kan få endnu en overraskelse i land.

 

Link til hjemmeside her

/Rasmus M Nielsen

senioraktiv 12-11-2011

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop